Hvordan å holde din Pitbull sunn

November 11

Hvordan å holde din Pitbull sunn

Pitbulls, en uoffisiell sikt for flere hunden arter, som Amerikaneren Grav Tøys Skrekkelig, Amerikaneren Staffordshire Skrekkelig og Tøys Skrekkelig, er en attraktiv og muscular hunden. Oppbevare din pet frisk ved å mate den aktuelle porsjoner av mat, gå og leker med den utenfor og holder din veterinarian avtaler.

Instruksjoner

• Mate kjæledyret en kvalitet kosten. Velg en tørr hunden næringen som har kjøtt som sitt første ingrediensen og alder riktig (som merket på siden av posen). Mate en pitbull Ben, er marg og ømt punkt kjøtt også et alternativ. Hundene er etterkommere av ulver, som er rovdyr i naturen, så en ømt punkt kjøtt kosten gir optimal næring til deres pet. Et riktig kosthold med noen behandler og lite til ingen bord levninger (unntatt kjøtt) hjelper en pitbull opprettholde en blank pels og en passende vekt.

• Bad din hunden eller annenhver måned. Skrubbe huden hjelper fjerne død hudceller og holder pelsen skinnende. Bade hunden din innendørs - en håndholdt dusj tilknytning til badekaret ditt vil komme i svært nyttig, men en vanlig badekar bath fungerer godt også. Unngå spyling din hunden av utenfor. Vannet som kommer fra en vanlig hageslange er kaldt og det vil gjøre din hunden ubehagelig.

• Penselen din pitbull regelmessig for å holde huden ren ved å fjerne støv og døde hudceller. Regelmessig børsting også reduserer shedding selv om en pitbull har korte til middels lengde hår. Likeledes, holde hunden nagle avklipt. Regelmessig gange på byens gater eller sement gangveier vil bidra til å minimere dette behovet.

• Gå din pitbull hver dag. Dette er spesielt viktig hvis du og din hunden bor i en blokkleilighet eller har en liten hage. Pitbulls er kraftig, muskuløs dyr som liker romping rundt og spille. Bruke opp energi på en produktiv måte forbedrer kjæledyret sove, holder ledd sunn og reduserer kjedsomhet og den dårlige vaner som kommer sammen med det, som tygger på møbler.

• Besøk veterinær for regelmessige kontrollene og vaksiner. Dyrlegen vil veie din hunden og gi det en grundig fysisk eksamen. Du får muligheten til å ta opp nonurgent problemer du har sett, for eksempel fordøyelse problemer eller tørr hud.

Tips og advarsler

  • Hold behandler hunden til et minimum fordi de er ofte ikke ernæringsmessig lyd. Hvis du bruker mat som et opplæringsverktøy, bruke små biter av vanlig mat.
  • Bad din hunden oftere i varmt vær og sjeldnere i kaldt vær.
  • Pitbulls er utsatt for hip displasia. For å forhindre dette holde vekten i sjakk mens det vokser fra en valp til voksen og gjøre regelmessig veterinær avtaler har sine hofter sjekket.