Morsomme gaver til brudepiker

November 18

Å være brudepike tar tid, arbeid og penger, og bryllupet er det perfekte tidspunktet å takke din brudepiker for en godt utført jobb. Gi hver av din brudepiker en morsom gave som gjenspeiler hver jente personlighet og ditt forhold til henne.

Holdning av takknemlighet

På jakt etter de beste gavene for din brudepiker, først vurdere hvor mye tid du trenger å kjøpe, hvor mye penger du kan bruke og om du vil gi alle brudepiker samme gave eller i stedet velge enkeltelementer.

Etter at du har svart disse spørsmålene, lage en liste over hver brudepike. Ved siden av hvert navn, kan du skrive ut noen elementer/personlighet egenskaper/minner du har som brudepike. Dette kan hjelpe til å vekke dine kreative safter når det gjelder å komme opp med den beste nåtiden for hver jente.

Slikt tema

Bærer over temaet eller fargene i bryllupet kan være en vakker supplement til en uforglemmelig dag. For eksempel hvis fargene er rosa og svart, opprette en gavepose med rosa notecards og en rosa lys ledsaget av en håndlaget mørk sjokolade og svart lakkert spisepinner.

For en øko-vennlig bryllupet, gi en gave som gjør verden en grønnere sted, for eksempel mønstret gjenbrukbare shopping bag, takkekort laget av resirkulert papir eller antikke smykker som hårnåler.

Vin og spise dem.

En flaske vin sammen med funky vinglass, som håndmalte kreasjoner eller stemless glass, gjør en klassisk gave. Prøv shopping på landsomfattende kjeden rabatt butikker, for eksempel TJ Maxx tirsdag morgen eller Marshalls finne tilbud på high-end glass til lavere priser.

Tea prøvetakere med foto krus av en favoritt bilde trykt kan produseres billig og legge til et element av humor prudepikes gaver.

Glamour jenter

Feire den indre stjernen i hver av vennene dine med et par mørke nyanser, film teater går og glamour-jente skjerf. Hvis brudepike reiser for å se deg, kjøpe luksus reise godbiter, kasjmir teppe, silke øye maske eller fuktighetsgivende krem for henne flyturen hjem.

Andre glamorøse gaver inkludere en kappe trykt med hennes initialer, en clutch veske å matche hennes brudepiker dress, en spa-gavekort eller et designer makeup bag å holde alle sine produkter.

Fortsatt snuble?

Hvis du fortsatt ubesluttsom om den beste nåtiden, kan du prøve å vise lokale gavebutikker for ideer. Eller, reversere situasjonen: hva gaven vil du motta hvis du var en prudepike?

Til slutt, Vær oppmerksom på at gaver fra hjertet er alltid den mest meningsfylte. Ikke glem å ta en kort for å dele hvor mye hver ledsager betyr for deg og hvorfor hun er den perfekte personen å dele på din spesielle dag.