Hvordan å innføre nye skjegg hemsko

March 3

Hvordan å innføre nye skjegg hemsko

Skjegg hemsko er øgler som er veldig føyelig med mennesker. De er enkle å ta vare på, og de er gode valg for en begynnelsen reptil keeper. Mens det er fullt mulig å holde en skjegg hemsko på egen hånd, kan du også velge å huset to---selv om denne arten foretrekker å leve alene og ofte to sammen er en oppskrift på katastrofe. Holde to kvinnelige drager sammen er det tryggeste alternativet, to menn vil kjempe for dominans og en mannlig skjegg hemsko understreker ut kvinnelige dragen konstant forsøk på parring. Introdusere en ny skjegg hemsko å byrået forsiktig og holde et øye for dominans krangling.

Instruksjoner

• Hold den nye bearded dragon i karantene bur i minst syv dager for å sikre at den er i god helse. Et nytt dyr kan introdusere nye sykdommer til din andre øgle hvis det bærer noe fra sitt tidligere liv.

• Sett den nye bearded dragon bare i et bur med en samme størrelse øgle. Bare huset to skjegg hemsko sammen som har som størrelse, som hindrer mobbing. Større skjegg hemsko kan delta i kannibalisme ved å spise mindre øgler.

• Se skjegg hemsko nøye. Forbeina hoder, andpusten skjegg og gapende munn er alle truende tegn i skjegg hemsko og kan føre til et slagsmål, kamp eller død. Hvis konfrontasjon slutter med disse tegnene, kan de skjegg hemsko å cohabit, men hvis de fører til skarp og bryting, fjerne den nye skjegg hemsko.

• Scoop den nye skjegg hemsko ut av buret Kopping hånden under buken og plukke den opp hvis kampen blir fysisk. Prøv innledninger igjen hvis de var ikke vellykket første gang, men aggressiv atferd er et tegn på at to dragons ikke bør være plassert sammen. Aldri la to skjegg hemsko som viser tegn til aggresjon alene og uten tilsyn.

Tips og advarsler

  • Bruk en tank som kan inneholde minst 55 galle for to skjegg hemsko. Det betydeligere akvariet, mindre territorium Slagene oppstå.
  • Se for vinket, der en skjegg hemsko løfter en forfoten ut av bakken og bølger det. Dette er en kvittere av hengivelse, som også signaliserer at det er redd for tegn til aggresjon fra andre lizard.
  • Skjegg hemsko gjør best når huset alene, så ikke bekymre deg at din øgle får ensomme.
  • Skjegg hemsko er ensom skapningene og det ville bare co habitatet når avl. Det er vanligvis best å bare huset seg, bortsett fra midlertidige avl formål. Bolig en hann og hunn sammen vanligvis forårsaker unødig stress på kvinner, selv om de ikke kjempe. Når du ser tegn til aggresjon, huset øgler separat.