Slik plasserer vokaler vokal øvelser

October 22

Skalaer er en stift på vokal trening warmups fordi de styrke stemmebåndene og hals Musklene og bidra til å utvikle stemmen. Du kan plassere vokaler i skala, angir i stedet for sang tradisjonelle omfanget ved å gjøre korte og lange vokallyder i stedet. Denne øvelsen har store fordeler for stemmeopplæring og kan gjøres på alle språk.

Instruksjoner

• Stå eller sitte med ryggen rett og armene ved din side. Denne posisjonen gjør at luften passerer skjønt opp gjennom lungene og ut av munnen med enklere.

• Starte vokal øvelser av pust sakte innover og synge skalaer som vanlig, men bruker vokallyd "ah" å gå fra bunnen av området til toppen. Være sikker på å ikke belastningen du stemmen øverst i området, eller du kan skade din stemme i stedet for å styrke den.

• Ta en phonics ordliste hvis du har noen problemer med å huske grunnskolen grammatikk leksjoner, som det ville tap hensikten for warmup å mispronounce hver vokallyd.

• Synge en rekke vekter med korte vokaler lyder. For eksempel synger en kort "a" som "ah" og fortsette med lyden til toppen av området. Følger med en kort "e", "jeg" "o", og deretter ferdig med "u".

• Fortsette stemmen trening trening for warmup ved hjelp av lange vokallyder-versjonene. Begynne igjen alfabetisk sang vekter med langt "a" lyden av "Ja." Neste, bare gå videre til hver lang vokallyd alfabetisk.

• Endre opp øvelsen ved å øve på forskjellige språk. Lær vokallyden av noen andre språk og plassere dem i vekter enkeltvis før du mestrer hver lyd. Dette er spesielt nyttig som en oppvarming når du arbeider med vanskeligere vokal stykker.