Hvordan lage en Airbrush maskin

October 17

Hvordan lage en Airbrush maskin

Airbrushing kan være en morsom og givende tidsfordriv. En airbrush maskin kan være funksjonelle (berøre opp en bil eller sprakk maling), eller bare for nytelse (airbrushing tribal flammer på ditt skateboard). Med de høye kostnadene ved airbrush maskiner, kan det imidlertid være vanskelig hobby å bryte inn. Heldigvis kan du faktisk bygge din egen airbrush maskin hjemme med billig materialer og litt tid avsatt til å gjøre dette.

Instruksjoner

• Fyll sprayflaske med vann og deretter presse spaken et par ganger å sørge for at det er ingen lekkasjer og at vannet sprayer ut av munnstykket med relativ ensartethet. Du en glatt spray.

• Skru sprøyta fra flasken og fjerne lenge plast slangen. Klem hendelen et par ganger for å få noe overflødig vann ut av slangen. Satt av flasken.

• Klipp de bevegelige delene fra munnstykket, inkludert spaken eller spaken mekanisme, bruk din hobby kniv. Pass på å la munnstykket intakt, i tillegg til plast slangen direkte bak. Denne slangen blir tykkere og mer fast (mer som en plastsylinder). Fjerne 6 til 8 - tommers fleksibel plast rør som førte fra vannet til baksiden av dysen, men lagre det som du vil trenge den senere. Avskåret endene slik at det er en enkel tube uten lim eller krymping/threading på hver ende av røret.

• Bore et hull på toppen av den fast, tykk plastsylinder bak munnstykket som du intakt i det siste trinnet. Hullet bør være samme diameter som fleksibel plast slangen du fjernet i det siste trinnet. Bore hullet i toppen av hard plast sylinderen, men ikke trenge gjennom bunnen av sylinderen. Fjern spon og rense ut sylinderen--du vil sørge for det er ingenting hindrer noen fremtidige luftstrøm.

• Sett den ene enden av 6 til 8 - tommers plast rør inn i hullet du boret i det siste trinnet, og legge til lim rundt utsiden, sikre det på plass. Du vil at limet til å holde den låst på plass, men du også ønsker ikke noen lim sive inn i hullet og tannkjøtt opp fungerer inne. Angi byggingen av La limet angitt.

• Bore to hull i bunnen av din film canister/container. Bore seg ca 1 tomme fra hverandre, og bruker samme størrelse bor som diameteren på din metall sugerør som du vil bruke for dette prosjektet.

• Skyv både metall sugerør i hullene i bunnen av filmen beholderen. Plass en av strå slik at det knapt går fra bunnen av innsiden av beholderen; Når du ser inn i beholderen (dette vil bli kalt maling flyt tube), bør du bare se ca 1 mm av halm. Push andre halmen helt til toppen av beholderen, slik at den hviler bare 1 mm eller så fra lokket av beholderen (når lokket er satt på plass, dette vil bli kalt air output tube). Fest strå på plass, igjen ikke får lim på innsiden av strå, men bare rundt outsides. La dem tørke.

• Ta din merkepenn fra hverandre, bruke din hobby kniv til å kutte av endene og fjerner de indre mekanismene. Du ønsker en 6-tommers lang, hul tube når du er ferdig med ingenting på hver ende. Rense ut eventuelt rusk fra røret.

• Bore et hull i midten av røret, rett ned i indre av merkepennen. Dette sentrale hullet må være stor nok til å passe to rør gjennom, men de kan være løs. Det trenger ikke å være lufttett.

• Sette lim på bunnen av filmen beholderen, mellom to strå. Når limet er plassert, plassere filmen beholderen i midten av merkepenn røret slik at det sitter oppå den. Plasser beholderen på den andre siden av merkepennen fra sentrale hullet (boret i trinn 9), og plasser hver av metall strå til å skreve røret. Sette så mye lim i stedet for å holde den film beholderen i posisjon.

• Skjær din gummi slangen i to like deler (hver 6 inches). Tråden en av bitene gjennom foran merkepenn røret og trekk den ut av hullet som du boret i midten av røret (den ene rett overfor filmen beholderen). Når spissen er trukket ut av senterhullet, sikre den på metall dråpen som du bruker for maling strømmen (det vil være metal dråpen som stikker ut videre fra bunnen av filmen beholderen). Fest halm og gummi rør sammen, det er nok slakk slik at slangen ikke bøyes eller kaste seg selv. Plasser den andre enden (enden som stikker ut av foran merkepenn røret) på baksiden av flasken sprededyse fra trinn 1 til 4. Lim den på plass.

• Sette plast slangen som stikker ut på toppen av dysen (slangen du limt i trinn 5) gjennom fronten av merkepenn tube også (ved siden av gummi slangen du satte inn). I stedet for å trekke det gjennom boret hull, men trekke det rett gjennom røret og ut baksiden av merkepennen. Det bør ikke være bøyd eller kinked.

• Koble den andre halvdelen av gummi slangen fra steg 12 på andre metall halm (kortere halm - luft utdataene halm), og lim den på plass. Når det er tørt, tråd den andre enden av halm gjennom den sentrale hullet, og deretter ut av merkepenn røret. Det bør være hvile, poking ut ved siden av den utsatte rør fra steg 12.

• Kutte både rør stikker ut av baksiden av merkepennen til samme størrelse slik at når du blåser inn i rørene, er det enklere å få en sterk, selv strømmen av luft. Kontroller at lim munnstykket på plass også. Skyv det inn foran merkepenn røret og lim den på plass, og pass på å sikte det frem riktig, uten å forlate det henger der. Tillat alle limet tørke før du går videre.

• Fyll den film beholderen med maling slik at det handler om halvveis full. Når du er klar til å male, plassere leppene rundt begge rør (bruk en fuktig towelette for å feilfri av rør om nødvendig) og blåse inn i dem. Malingen vil skyte ut av fronten på maskinen airbrush i en fin tåke.

Tips og advarsler

  • Du kan også gjøre dette enklere på lungene ved å legge en luften pumpe inn i blandingen. Konfigurere luftpumpe og kjøre en slange av av den. På slutten av slangen, anvende en slange splitter, og legge de to slanger/rør fra baksiden av merkepennen. Når luftpumpe er slått på, bør maling spray.