USB Studio opptak mikrofoner

May 1

USB Studio opptak mikrofoner

Siden fremveksten av on-the-go digital audio arbeidsstasjoner, har bærbare opptak løsninger sett økt bruk hele musikk-bransjen. Mens kompakt opptak oppsett kan ta en kort tidsperiode å sette sammen, har noen opptak entusiaster valgt et enda mer direkte alternativ til posten vokal og andre instrumenter på datamaskinen. En studiomikrofon med USB kan være et nyttig verktøy for disse personene.

Design

Per juni 2011 er det en rekke selskaper som produserer USB opptak mikrofoner. For det meste, disse mikrofonene ser ut og fungerer som tilsvarende produkter som bruker vanlig mikrofon kabeltilkoblinger. Men de varierer avhengig av produsenten, har nesten alle en standard ekstern utseende består av en skjerm og casing. Den eneste store forskjellen i utseende er at mange er utformet med et innebygd monteringssystem som et stativ eller en stasjonær base. Noe som ikke inneholder denne ekstra funksjonen krever en mikrofon stå eller en veldig stødig hånd.

Tilkobling

En USB-Atelier innspillingen mikrofon kobles direkte til USB-porten på en datamaskin, i stedet for å kjøre gjennom et eksternt grensesnitt. Når tilkoblingen er gjort, må brukere generelt åpne datamaskinens Systemvalg til å velge den tilknyttede mikrofonen som lydkilden. Forskjellige digital audio arbeidsstasjoner kan kreve flere endringer i innstillinger eller en sjåfør dataoverføre aktivere enheten.

Mønster og innspilling

Mest fremtredende typen USB-mikrofon på markedet i juni 2011 var en cardioid kondensator, som er uten tvil det mest brukte mønsteret for studio stemmeopptak. Det bærer navnet "nyre" fordi den registrerer lyden kommer fra én retning i et hjerte-formet mønster av følsomhet. Flere produsenter inkludere aften ombord brytere som tillater brukere å bytte mellom opptak mønstre på samme enhet, inkludert cardioid, stereo (bredt panorering), rundstrålende (alle sider av mic) og toveis (to sider av mic). USB-mikrofoner registrere vanligvis i en dybde på enten 16 eller 24 bits, som er generelt avhengig av prisen på enheten. Høyere-end produkter tendens til å spille på en høyere rente.

Bruker

USB-mikrofoner tjene en rekke formål. Mange kunstnere vil bare en grunnleggende innspillingen løsning som omgår behovet for å investere i en bærbar innspillingen grensesnitt, som kan koste flere hundre dollar. På grunn av sin portabilitet hekte omreisende musikere ofte mikrofonen sitt datamaskinen til å lage en provisorisk studio for å skape demoer. Likevel, kanskje mest har vært voiceover opptak. Fordi mikrofonene er ofte lett å sette opp på toppen av et skrivebord, foretrekker mange voiceover engineers en enkel USB-alternativet over det en lyd messe.