Hvem betaler for tjenester på brude dusj?

March 29

Brude dusj er en sjanse for verten å ære sin venn og sende bruden på hennes neste trinn av livet med en morsom tid og gaver. Gjestene får ofte tjenester som en måte å takke dem for komme og delta i denne spennende tid i bruden liv.

Verter

Tidligere vert forlover brude dusj, med brudepiker for å planlegge dusjen. I det tjueførste århundre, men nære venner av bruden vert dusjer samt. Familiemedlemmer bør ikke vert en brude dusj.

Favoriserer

Verten gir tjenester for gjester som de forlater som en måte å takke dem for å delta. De trenger ikke å være store, men et tegn på takknemlighet er alltid en fin gest.

Hvem betaler for tjenester?

Tradisjonelt ville verten betale for tjenester. Når det er ikke en fjern vert, men i stedet en gruppe mennesker kaste dusjen, er det akseptabelt for gruppen til split kostnaden av tjenester.

Typer tjenester

Tjenester skal gå sammen med temaet, hvis den finnes. Hvis det er en kjøkken dusj, besvime kjøkkenutstyr. Hvis dusjen gjenspeiler en tydelig fargevalg, passere ut lysene i samme farge.

Koder på tjenester

Legge til en kode i favør, spesielt hvis det er pakket. Enkelt sagt brudens navn, samt datoen for dusjen. Hvis du vil, kan du sette noe spesielt med bruden eller et notat fra bruden.