Hvordan finne en lokal venn

February 28

Hvordan finne en lokal venn

For barn gi skole og fritidsaktiviteter ferdige veier for å finne venner. Voksnes travle hverdag gjør at prosessen vanskeligere, men fremdeles mulig. Hvis ditt første par ekspedisjoner til å få nye venner møte med begrenset suksess, ikke bli motløs, og unngå å ta avvisning personlig. Mange mennesker har travle hverdag, eller det er bare ikke rom i livet for mer relasjoner, så prøve til du finner riktig passform.

Instruksjoner

Hvordan finne en lokal venn

• Bli med en gruppe, klasse eller aktivitet som involverer forlate huset regelmessig. I "Vennskap krisen," antyder Marla Paul noen steder hvor du kan finne likesinnede sjeler. Hun anbefaler å ta en klasse eller å bli en religiøse eller åndelige gruppe, samt leter etter en bok klubb ved å spørre på lokale bokhandlere. Ifølge Paul er frivillig en annen mulig vei for vennskap. Alle disse alternativene har kommer med en innebygd isbryteren.

• Velg noen tilnærming. Se for noen som du kan dele noen fellestrekk eller noen annen nok for å gi interessant samtale. Ifølge Robert Bolton, forfatter av "Folkferdigheter," er kjole og grooming personlighet indikatorer, så disse detaljene kan hjelpe ditt valg. Om tilnærming noen som eller i motsetning til deg bør avgjøres basert på din komfort.

• Bryte isen med potensielle venn med et kompliment eller merknaden, etterfulgt av hva forfatteren Don Gabor kaller en "rituelle spørsmål." Disse trygg, ufarlige forespørsler utgjør de fleste gjennomsnittlig småprat og ber om været eller ber om anbefalinger for servering eller shopping. Observere noen detaljer kanskje inviterer spørsmål, for eksempel noen bære en bok eller gadget du kan be om.

• Introduser deg selv tilfeldig i løpet av samtalen. Gabor anbefaler frasering, "forresten, mitt navn er... Hva er din?" Følge denne forespørselen med en vennlig gest som et smil eller håndtrykk.

• Sement fremtidig kommunikasjon. Bruk gjeldende samtalen for inspirasjon. Tilbyr å ringe eller e-post din potensielle venn med detaljer om hva som ble diskutert eller be henne om å gjøre det samme, og pass på å utveksle kontaktinformasjon.