Hvordan å temme mat aggresjon i hundene

September 9

Mat aggresjon i en hund kan føre til ytterligere aggressiv atferd hvis ukontrollert. Hvis din hunden knurrer eller festes på en annen hunden, eller person, som kommer i nærheten av hans fôring bolle, er det på tide å ta noen skritt for å løse problemet. Hunder er flokkdyr; Re-toget med det i tankene. Mat aggresjon er korrigerbar problemer.

Instruksjoner

• Ta hunden maten bolle når din hunden er ferdig med å spise. En hunden tilgang til spise når han velger er usunn og fremmer en følelse av eietrang inne noe hundene. Optimalt, bør hunden spise hans fyll 3 ganger om dagen og hans bolle plukket opp etter hver fôring.

• Hånd mate din hunden. I stedet for å sette sin bolle ned og la ham spise raskt, gjøre hunden din spiser maten sin et par stykker om gangen, fra hånden. Gjøre ham sitte ned og holde ut hånden, baksiden først for å holde ham fra å festes. Forsøker å ta maten for fort, si "Nei" og bare åpne hånden når han venter rolig. Holde maten i flat av hånden, ikke fingertuppene.

• Sette ekstra biter av mat i hans bolle som han spiser, for å temme mat aggressiv. Etter fôring ham for hånd i en uke eller så, er det på tide å returnere bolle fôring. Legg bare et lite beløp i hans bolle og legge et par biter hvert minutt eller så. Din hunden får ideen om at når du kommer nær hans bolle, det er en god ting. Fortsette treningen for et par uker før hunden ønsker deg velkommen i nærheten av bollen.

• Fjerne barn fra hunden er fôring området. Høyst biter skje når voksne ikke betaler oppmerksomhet til hva som skjer. Små barn bør ikke være ansvarlig for hundens mating hvis det er problemer med mat aggresjon. Aften en tamme hunden kan nappe på et lite barn.

• Mate din hunden nok. En sulten hunden er mer sannsynlig å beskytter av hans mat enn en hunden det er frisk matet. Dette er bare sunn fornuft, men sult i en hund er en av hovedårsakene til mat aggresjon.

• Besøk en veterinarian å utelukke medisinske årsaker. Hvis hundens tenner vondt, han kan ikke kunne tygge tilstrekkelig og han få ikke nok mat. Andre munn og svelg problemer kunne finne. Eliminere alle medisinske årsaker og deretter arbeide med re-trening.

Tips og advarsler

  • Alle hunden kan bite, uansett rase. Lærer en hunden tar tålmodighet og engasjement. Vær forberedt på å sette litt tid og innsats i trening og vedlikeholde den for livet av din hunden.