Underskriver av aggresjonen inne dukke

March 23

Underskriver av aggresjonen inne dukke

Når den lille valpen du bare brakt hjem knurrer når du nærmer deg hans favoritt leketøy, er dette bare søt og normal valp atferd, eller noe mer? Tro det eller ei, dette er et tegn på aggresjon og kan utvikle seg til farlig oppførsel hvis du lar det fortsette. Å vite hvordan å identifisere og korrigere tegn til aggresjon i valper er viktig å oppdra en lykkelig, sunn hund.

Identifikasjon

Aggressiv atferd i valper har mange manifestasjoner. Noe dukke vil faktisk angripe mennesker rundt dem. Andre vil bare True angrep med høyt avbarking, lungen for enkelt, growling, snarling, viser deres tenner eller nipping. Aggresjon kan også vises mot andre dyr i hjemmet. Aggressiv valper pleier å være veldig eiendomspronomen av varene de hevder som sine egne, for eksempel leker og fôring retter. Aggresjon er farlig fordi eieren av valpen ikke vet når truende oppførsel vil bli farlig atferd, som et direkte angrep.

Teorier/spekulasjon

Eksperter mener at mange forekomster av aggressiv atferd, særlig inne dukke, oppstår av frykt. Når hunden er truet av noe i sitt miljø, vanligvis en annen person eller dyr, han prøver å forsvare seg gjennom den aggressive atferden. Aggressiv atferd kan også være en måte for hunden å forsvare sitt territorium, inkludert de i sin "pack". Aggressiv atferd er noen ganger brukt som en måte å vise at han er den dominerende i gruppen.

Tidsramme

Høyst dukke starter ikke viser aggressiv atferd ved fødselen. Aggressiv atferd kommer ofte mangel på sosialisering eller dårlige erfaringer i fortiden. Men vil noe dukke som var velstelt begynne å vise aggressiv atferd når de når modenhet, som oppstår mellom to og tre år i de fleste raser. Dette kan skyldes deres formering. Hunder som har aggressiv foreldre har en større tendens til å være aggressiv idet de modne. Hvis du tenker på adopsjon en dukke, ta ikke hans personlighet på to eller tre måneders alder som en indikasjon på hva det vil være som voksen. Møte det foreldre hundene hvis du kan og observerer dem tegn til aggresjon.

Misforståelser

Dukke eiere feil ofte tegn til aggresjon i valper som noe som er søt. Noe eiere vil oppmuntre den aggressive atferden av provoserte valpen slik at han fortsetter å knurre og DRAM. En liten valp som beskytter hans matskålen med nips og knurrer kan se søte, men det dukke vil vokse i en sterk voksen hunden kan gjøre betydelig skade Hvis atferden vedvarer. Aggressiv atferd må håndteres så snart den er merket, fordi aggressive hunder kan være svært farlig.

Forebygging/løsning

Hvis du oppdager aggressiv atferd i valpen, ikke oppmuntre eller ignorere den. Søke profesjonell hjelp, starter med en tur til dyrlegen. Kontroller at det ikke er et fysisk problem som forårsaker atferden. Hvis ikke, søke hjelp av en profesjonell hunden utdannet som har erfaring rehabilitere aggressiv hundene. Aldri la aggressiv valpen alene med annet dyrene eller små barn, fordi du ikke vet når han kan slå og skade noen.