Hvordan unngå kreative utbrenthet

March 17

Hvordan unngå kreative utbrenthet

Kunstnere, musikere og andre kreative typer er antatt å ha det så veldig enkelt: vi kommer til å "spille" hele dagen, holde våre egne timer og generelt gjøre det vi elsker. Den siste biten er sant pleier de andre to forutsetningene ikke å holde vann når virkeligheten veier.

Når den muse streik kan det føles som spill og noen er heldige ikke til å jobbe en dag jobb å holde regningene betalt. Mange ganger vi befinner oss hindringer for inspirasjon, måtte skjære ut kunst tid fra vår "spare" tid og ofte presset til grensen av våre vesener over en tidsfrist eller en kreativ blokk. Nøkkelen er å ta pauser hjelper du hoppe i gang kreativiteten så du kan gå videre.

For å unngå utbrenthet, må du lære å unngå eller arbeide gjennom blokker.

Instruksjoner

• Ta en pause nå og da.

Uttrykket "alt arbeid og ingen lek" gjelder uansett hvilket felt du er i. Få ut av kontoret eller studio. Gå til en park, et museum, selv dagligvarebutikk; endringer av landskapet som vil hjelpe deg ikke tenke på problemet du sto overfor et øyeblikk siden vil gi deg en sjanse til å jobbe den ut i bakgrunnen.

• Holde en inspirasjon fil hendig.

Dette kan være noe som du beundre fra bilder av ditt eget arbeid som du er stolt av kunstnere som du beundre. Oppløftende artikler fra blader og fagtidsskrifter, fargeprøver av stoff i en fantastisk farge eller tekstur, bilder av venner og familie-noe som kan gnisten din kreativitet går inn i denne filen. Noen mennesker har det som kalles en "kile fil" som er full av forskjellige ideer eller inspirasjon stykker som hun ønsker å komme til en dag. Dette kan være bra å når du skal bytte tannhjul og gjøre noe helt annet for en stund.

• Skaffe en hobby.

Det hjelper alltid for å ha en sikkerhetskopi interesse for ganger når du bare ikke kan se på en annen maling pensel. For meg, akkurat nå, det er strikking. Jeg kan ta en pause, pop i en film og strikkes på en genser eller veske eller noe for en stund før panikk dør. Hva interesserer du har en vei å adgang det når du skal endre tannhjul.

• Trening.

Fysisk anstrengelse er en stor stimulator. Utgivelser endorfiner som heve vårt humør og motivere oss til å gjøre alle slags fantastiske ting. Noen form for trening, selv husarbeid vil tjene dette formålet. Jeg en gang fant meg blokkert på min webcomic og besluttet å takle ut-av-kontroll skapet, i stedet. Den rytmisk hengende og folding og organisering av min garderobe helt fjernet min blokk, og jeg kunne fortsette å arbeide. Yoga og stretching er stor ikke bare å arbeide gjennom blokker, men å holde oss fleksibel etter timer foran en datamaskin eller bøyd over keramikk hjul.

• Journal.

Venting dine frustrasjoner i en privat dagbok eller en blogg kan hjelpe deg med å finne ut hvilken del av prosjektet eller prosessen plager deg. Det enkle faktum er at noen ganger prosjektet er fint, er det andre ting i våre liv som er snikende i og påvirker resten av vår tid. Jeg leste et sted at noen mennesker bruker journalføring som en form for meditasjon, gratis skriver vei til nirvana.

• Lade rett gjennom.

Noen ganger noe annet fungerer. Blokken vedvarer uansett hva du prøver. I dette tilfellet alt du kan gjøre er å tvinge deg til å innse det. Still inn en tidtaker for 10 eller 15 minutter og fortell deg selv: "Jeg er bare kommer til å arbeide med det så lenge." Sjansene er gode for at da buzzer lyder du vil har kjempet gjennom blokk den harde måten og være klar til å fortsette arbeidet. Bruk bare i dire nødsituasjon, skjønt, som tvinger den kan noen ganger backfire.