Hvordan forhindre Hip problemer inne hundene

July 23

Hvordan forhindre Hip problemer inne hundene

Hjørnetann Hoften problemer er ofte referert til som hoften dysplasia. Diagnosen er vanlig i stor-rase og eldre hundene og er genetisk; men er hundene under 50 pounds også utsatt. Sykdommen hovedsakelig påvirker purebreds, men finnes i blandet arter. Symptomer på hoften problemer er smerte, halt og stivhet, spesielt om morgenen. Hip problemer kan aldri være helt forhindret, men hundeeieren kan ta skritt for å hindre tidlig debut.

Instruksjoner

Hvordan forhindre Hip problemer inne hundene

• Holde hunden på en sunn vekt. Ekstra pounds legge press til ledd og muskler. Hver hunderase har ideell vekt. En veterinær vil kunne avgjøre idealvekt for hunden din.

• Trene hunden din daglig. En daglig spasertur eller joggetur kan bygge en hunds muskler. Svømming er sterkt anbefalt som det er ingen press eller stress på leddene. Unngå øvelse der en hunden må hoppe opp, som fanger en Frisbee.

• Har din veterinarian ta røntgenstråler når hunden er 2 år gammel og hans hofter utføres voksende. Røntgenbilder kunne avsløre hvis hunden vil oppleve hip unormalt.

• Ta hunden til veterinær regelmessig. Veterinærer kan føle for felles unormalt og ta ekstra røntgenstråler å avgjøre hvis hoften dysplasia har startet, og, i så fall hvor alvorlig det er.

• Kjøpe en Ortopedisk hundeseng. En Ortopedisk seng vil lindre hundens ledd når han legger seg ned. Holde området varme, som hoften dysplasia kan være smertefullt i kaldere vintermånedene.

• Gi muntlig komplettere. Glukosamin og chondroitin er vanlige medikamenter som kjempe leddgikt, og gis vanligvis til hundene. Snakke med din veterinarian om det beste løpet av handlingen.

• Hvis kjøpe en rase som er utsatt for hip problemer, anmode oppdretteren hvis foreldre og besteforeldre er fri for hoften dysplasia. Kjøpe fra en pålitelig selger som har en detaljert historie av røntgenbilder gå tilbake to generasjoner.

Tips og advarsler

  • Hunder som er utsatt for hip dysplasia vil til slutt danne hip problemer. Nesten 100 arter av hundene er utsatt for hip dysplasia, med bulldogs og pugs øverst på rapportsiden 2008 av The Orthopedic opprettelsen for dyrene.