Hvordan male skip i vannfarger

May 9

Hvordan male skip i vannfarger

Museer og private samlinger er fulle av malerier av skip og sjø. Fargerike eller historiske, disse fartøyene har fanget øyet av kunstnere i mange generasjoner. Hvis du har blitt inspirert av et bilde av slik scene og vil forvandle det til din egen akvarellmaling, finnes det noen grunnleggende trinn og teknikker.

Instruksjoner

Utformingen og uavgjort

Hvordan male skip i vannfarger

Føle ikke at du må inkludere alle detaljene fra referanse bildet.

Ser på referansen bildet og tenker om hvilke egenskaper du liker mest. Husk at vellykket malerier ikke trenger å se akkurat som et fotografi. Vurdere utelate områdene som vises rotete eller ikke bidra til scenen som helhet. Du kan også velge å "zoome inn", eller fokusere på et bestemt område i stedet for å male hele scenen.

• Tegne horisonten linjen lett på akvarell papir. Dette vil skille vannet og himmelen. Lett skisse i det viktigste former din båt scene, ethvert land som er synlig og skyene på himmelen. Begynne med enkle figurer til du er fornøyd med plasseringen.

• Forbedre tegningen. Bruke overlappende linjer og viskelær for å få figurer akkurat slik du ønsker. Legge til detaljer på raffinert figurene, men holde blyant linjer lys. Sammenligne vinklene av dine skip til de i fotografiet. Å matche linjer perspektiv, holde en blyant eller rette kant verktøyet mot referansen slik at forhold til vinkelen du tegner. Flytte verktøyet til papiret og trekke sammen med den. Ta deg tid til du er fornøyd med tegningen. Det er mye lettere å løse problemer på dette stadiet enn når du maler.

Grunnleggende maleri

Hvordan male skip i vannfarger

Akvareller selges i solid kaker eller en flytende rørform.

Sette opp arbeidsområdet på en flat eller litt vinklet overflate. Plasser papiret i midten og tape den ned rundt kantene. Dette vil holde dem fra curling oppover når våte. Fyll en beholder med vann og plasser den innenfor rekkevidde. Klem tube akvareller ut på din miksing brett i en rekke krone størrelse perler. Akvarell kaker blir klar til bruk rett fra deres pakke. Har papirhåndklær i nærheten i tilfelle en utilsiktet utslipp.

Hvordan male skip i vannfarger

Hvite områder av din maleri må bevares fra begynnelsen.

Se på referanse og bestemme hvilke områder blir hvit. Male disse områdene med maskering væske for å beskytte dem til slutten. Hvis du ikke har maskering væske, må du nøye maling rundt dem under hvert trinn. Akvarell er en tradisjonell medium som bruker bare hvite på papiret, i stedet for et hvitt pigment, opprette høydepunkter.

• Dypp middels pensel i vann og børste den over en perle eller kake akvarell maling. Bruk denne blandingen til å opprette et gjennomsiktig basseng med farget vann på din miksing brett. Legge til flere pigment eller vann som trengs for å gjøre den lysere eller mørkere. Dette er den grunnleggende blande akvarell maling. Legge til forskjellige fargetoner i dammen før du har fargen på himmelen din.

Hvordan male skip i vannfarger

Akvareller er bygget med flere vasker av farge.

Fyll ut din himmel med fargen du har blandet. Hvis du ønsker en løsere effekt, maling klart vann på papiret før du legger farge. Dette vil føre til flyte mer fritt over papiret. Hold din penselstrøkene horisontal og unngå å lage linjer med konsentrert pigment. Lyset, gjennomsiktig lag av farge du oppretter kalles en vask, en grunnleggende teknikk for å bygge opp farge og detaljer gradvis.

• Følg de samme trinnene for land og vann som du gjorde for himmelen. Hold din penselen våt og lastet lett med farge som du bruker din vasker.

Hvordan male skip i vannfarger

Bygge opp dybde og detaljrikdom i gjennomsiktige lag av varme og kalde farger.

Opprette mørkere områder ved å male vasker over mer begrenset deler av din bakgrunnslaget. For eksempel opprette en solnedgang effekt med en vask av rikere farger i himmelen i horisonten. Maling i subtile band av mørkere farge som skal representere vann som har ringvirkninger. Legge til kule blåtoner skygget område og varm rød- og Gulfarger til steder du vil fange øyet. Husk å holde lag gjennomsiktig slik at de bygger opp gradvis. Dette vil være den mest tidkrevende delen av din maling. Referere til fotografiet ofte for å hjelpe deg med å avgjøre hvor nærmere er nødvendig.

Finpuss

• Maling på fargede områdene dine skip med en mindre pensel. Hvis skipene er fargerike, bruke mer pigment på din penselen for å gjøre dem skiller seg ut. Bruk en tørrere pensel med ekstra pigment de minste detaljene. Du kan også bruke denne teknikken, kjent som tørr pensel, legge til detaljer i andre områder av din maleri. Husk at objektene nærmest deg vil ha flest mulig detaljer, så fokusere på skipene og vannet enn bakgrunn land eller himmelen.

• Fjern maskering væsken fra din hvite områder. Resultatet gir maleriet en lyse, rent utseende. Hvis områdene er for grell eller manglende detaljer, gå inn med din liten børste og legge små mengder farge å hjelpe dem å blande i. Når du er ferdig med den endelige detaljene, la din maling tørke.

• Mat og ramme din akvarellmaling under glasset for å beskytte akvareller blekner i sollys.

Tips og advarsler

  • Hvis du maler i et område hvor du ikke mener, raskt bruke en fuktig papirhåndkle på stedet i dabbing bevegelse. Dette løfte pigment ut på papiret før det tørker.