Hvordan lage en Ghillie Dress av garn

December 16

En ghillie Dress tar kunsten å skjule ett skritt videre iført kamuflert klær. Ghillie drakter er utformet for å ligne naturlige løvverk for å hjelpe brukeren blander sømløst inn i sitt miljø. Disse passer brukes av medlemmer av militære, jegere og paintball eller luft-soft entusiaster. Ghillie drakter er tilgjengelig for kjøp på Internett, men du kan designe din egen Dress med garn som din faux løvverk

Instruksjoner

• Velg gamle klær som en langermet skjorte og bukser tjene som grunnlag for din ghillie Dress, eller kjøpe en gammel kamuflasje militær uniform fra en militær overskudd butikk. Velg klær i naturlige farger som brun eller oliven trist grønn og unngå lyse farger som vil skille seg ut og avlede fra kamuflasje aspekt av din ghillie dress.

• Kjøpe tre til fem mål netto stoff i en nøytral farge med åpne hull måler ca 1/2-inch wide. Prøv å unngå strekke fabrics som det vil være vanskeligere å knytte til ghillie dress. Du kan finne det du leter etter i en stoff butikk, men hvis du støter på problemer, husk at du kan bruke fisk netto eller netto-lignende materiale.

• Skjær store biter av netto stoff og sy dem direkte til klær til å dekke så mye av overflaten av klær som mulig. Bruke store deler av netto stoffet i stedet for små strimler. For eksempel bør ett stykke netto stoff dekke hele baksiden av skjorte i stedet for to eller tre mindre stykker.

• Sy mer netto stoff øverst og til randen av en boonie-hatt eller noen bredt brimmed klut lue. Hatten skal bæres med din ghillie Dress å holde hodet skjult.

• Klippes tråden i en fot lengder. Du trenger hundrevis av disse stykker av garn å gjøre en skikkelig ghillie Dress så kutte store hauger på en gang. Velg garnet i farger som passer din ønskede kamuflasje som tan, grønn, mørk grønn, brun og svart.

• Knytte hvert stykke garn til netto stoffet slik at begge ender av garnet henger av ghillie dress. Fortsette å knytte garn på ghillie dress og din hat til drakten er helt dekket med garn og har en raggete utseende.

• Dra ferdig ghillie Dress gjennom smuss og knyt kvister og løv til garn å gi den et mer realistisk utseende.