DIY blå Laser

September 7

En laser (lys forsterkning av stimulert utslipp av stråling) er sammenhengende lyset som ikke finnes i naturen. En Do-It-Yourself (DIY) blått lys Blu-ray laserpeker kan gjøres med noen husholdning forsyninger kombinert med en Blu-ray laserdiode kjøpt fra en laser forsyning eller hobby butikk. Ingen elektronisk forkunnskaper er nødvendig, selv om voksent tilsyn er nødvendig hvis du er mindreårig på grunn av bruk av en loddebolt, som blir glødende og potensielt farlig ufaglærte eller ukoordinert.

Instruksjoner

• Plass et ark av avisen på et bord. Cut ledninger som skal knyttes til bunnen av modulen laser med wire cutters. Kutte tre 10-tommers lengde elektriske ledningen med wire cutters. Stripe en halv tomme isolasjon av endene av den elektriske ledningen med wire strippere.

• Varme opp loddebolt. Lodding slutten av en av elektriske ledninger til en av de to pinnene på undersiden av laserdiode Blu-ray. Avkjøl loddetråd litt. Lodding slutten av en annen ledningen til den andre pinnen nederst på Blu-ray laserdiode. Avkjøl loddetråd litt.

• Loddetinn gratis slutten av en av to ledninger koblet til at Blu-ray laseren pluss (+) kontakt på batteriene. Avkjøl loddetråd litt.

• Lodding gratis slutten av den andre elektriske ledningen koblet til pin på bunnen av Blu-ray laserdiode til en av de to kontaktene på mikro-bryteren. Avkjøl loddetråd litt.

• Lodde en ende av den tredje elektriske ledningen til andre kontakten på mikro-bryteren. Avkjøl loddetråd litt. Lodding den andre enden av den tredje elektriske ledningen til den Negative (-)-kontakten på batteriene. Koble loddebolt.

• Sett inn batteriene i batteripakken. Trykk på mikro-bryteren til å drive laserdiode Blu-ray. Se strålen av laserlys som slippes ut.

Tips og advarsler

  • Ikke sikte lysstråle din blå laser på en person eller pet