Hva insekter kan en Baby skjegg hemsko spise?

May 20

Gir riktig kosthold for baby skjegg drager er viktig for deres vekst. Ifølge ekspert Jeremiah Jæger er det viktig å mate dem små insekter som er ikke større enn avstanden mellom øynene slik de kan fordøye maten riktig. Blander live feil med vegetasjon som grønnkål, vil grønne grønnsaker og sikori sikre de får et balansert kosthold.

Gresshopper

Liten gresshopper er en stift på en baby bearded dragon's diett. De kan matet tre ganger om dagen, og volumet vil avhenge hvor sulten din dragon er. Prøve å mate så mange sirisser som din pet spiser på 5 til 10 minutter (dette kan være mellom 20 til 60 gresshopper hver dag). Men når det slutter å spise, er det viktig å stoppe fôring. Herpetologist Peter Weis antyder støvtørking insekter med et pulver som inneholder Vitamin D3 hver tredje dag. Men advarer han eierne å begrense bruken av multivitamin kosttilskudd til en gang annenhver uke, som for mye Vitamin A kan være giftig for skjegg hemsko.

Ormer

Meitemark, røde ormer, smør ormer, silke ormene og voks ormer kan alle bli matet til din baby bearded drage. Meal ormer bør unngås som de kan skade baby drager. Det er også viktig å bare mate din pet butikk-kjøpte ormer. Ormer fra hagen kan ha vært utsatt for giftstoff som kan være giftig for din dragon bære parasitter som kan gjøre det dårlig.

Kakerlakker

Kakerlakker er et annet insekt som kan mat for din baby bearded drage. Husk at de må ikke være større enn bredden mellom dragen øyne. Hvis det er for stort, kan insekter med exoskeletons (skall) skade en skjegg hemsko mage eller forårsake lammelse i bakbena. Noen oppspore insekter bør fjernes fra dragen buret etter fôring.