Ideer for en geit Hay mater

October 16

Ideer for en geit Hay mater

Selv om populære bildet av geiter er at de vil spise noe, må du være forsiktig når du velger mat til dem. Geiter tendens til å foretrekke pensel til gress, fôring på trær i stedet for gresset på plenen. Selv om en geit vil spise papir, kan du unngå å bruke papir som næring siden papir ikke gir eventuelle ernæring. I tillegg unngå mat ment for pets som kattene og hundene. Hay er standard geit prisen du skal levere den med en passende høy mater.

Hay For geiter

Finn høy som ikke inneholder mold. Høy med ugress kan være billigere enn weedless alternativer og kan faktisk ha nytte din geiter siden ugress tendens til å inneholde mer ernæring for geitene enn gress. Du kan også mate din geiter alfalfa høy.

Hay-materen Design

Geit skal tilgang høy materen lett og også ikke kunne dra høyet av apparatet. Et høy mater bør også være utformet slik at geit ikke defekt eller hoppe i det. Ifølge Cornell Universitys avdeling for dyr vitenskap, krever hver geit 12 til 18 inches av takhøyde. Også finne høy materen i et tørt område.

Å gjøre endringer

Det er høy matere designet for geiter finnes også matere rettet mot større dyr som hester og kuer. Du kan endre de større matere slik at hullene er mindre og bruke dem som Bukken høy matere. Små hullene forhindre svinn av høy.

Nøkkelhullet advarsel

Bruke et nøkkelhull åpne i en høy mater er en måte å hindre høy svinn siden åpningen bidrar til å holde den geitemelk hodet. Det er imidlertid visse farer for denne teknikken. Kontroller at nøkkelhullet åpningen er lav nok til at geit ikke kvele hvis det faller ned. Også Bukken ikke kan se og kan bli skadet mens fôring hvis en annen geit værer den bakfra.