Fakturering Stikkordet Drikkepenger & størrelsen

October 16

Valg av en pool pinne vanligvis ikke en stor avtale når du spiller en casual spill på en bar eller pool hall. Hvis du ønsker for å ta spillet til et høyere nivå, kan enten i en liga innstilling eller selv profesjonelt, kvaliteten på pool cue gjøre vil påvirke ditt spill. De to viktigste delene av noen stikkordet er akselen og spissen. Og med flere ulike tips størrelser tilgjengelig, er det verdt å shoppe rundt.

Cue tips slitasje

Uansett hvor dyktig du er med en pool cue, vil du nå ditt sanne potensial på bordet uten en stikkordet spissen som fremhever din spillestil. Hvis du foretrekker å treffe skudd med liten spinn, må en annen tips enn hvis du bruker spinn oftere. Fordi spissen gjør kontakt med køballen på hvert skudd, det blir slitt, glattet over eller sprakk over tid. Du bør erstatte stikkordet spissen under noen av disse forholdene. La en profesjonell installere nye tips slik at du kan sikre det gjøres riktig, selv om det koster litt mer enn å gjøre det selv.

Mindre Tips

Mindre tippet signaler er vanlig i spillet snooker, der tuppens diameter for en gjennomsnittlig bunke er rundt 10 millimeter. Mindre spissen er ideelt for noen som leter etter masse action på køballen. Fordi mindre tips finnes vanligvis på mindre bunker, som er lettere å kontrollere enn sine lengre kolleger-de kan hjelpe deg hit køballen hvor du vil lettere. Dette er kritisk når du leter etter topspin (treffer den øvre tredjedelen av køballen), backspin (slå nedre tredjedel) eller sidespin (slå den venstre eller høyre tredje.) Det er et verdifullt verktøy i ni-ball, hvor køballen plassering er viktig når du definerer neste skudd. Ulempen er at en mindre tips vil produsere mindre kraft på virkningen, og dermed redusere mengden av kraften i hvert skudd.

Større Tips

De fleste standard pool Stikkordene er utstyrt med større tips, som vanligvis måler rundt 13 millimeter i diameter. De er mest nyttige når en spiller forsøker et enkelt skudd med liten spinn, siden treffer overflaten er så stor, det er vanskelig å savne midten av køballen. Dette er mest nyttig i 8-ball, hvor spillerne har flere skudd alternativer og derfor trenger ikke å stole mye på spin. Større tips også generere mer kraft, som betyr mer makt gjennom hvert skudd. Ulempen kommer når du prøver å treffe et skudd med spinn. Større tips er vanligvis knyttet til større og tyngre bunker, som er vanskeligere. Som et resultat, er det lettere å savne en mindre mål som toppen eller bunnen tredje køballen, gjør mishits mer vanlig enn med mindre cue tips.

Egendefinerte Tips

For de som er på utkikk etter noe i mellom, finnes det egendefinerte alternativer mellom 10 og 13 millimeter. Spillere kan velge for en 11 eller 12 millimeter stikkordet spissen som vil tilby mer spinn, men mindre kraft. Denne tips er ideelt for en spiller vil mer kraft enn en mindre tips gir, men bedre ballkontroll enn en større tips. Noen spillere vil også legge til en bunke med 14-millimeter tips til samlingen sin. Denne bunken brukes nesten utelukkende for å bryte, store spissen sikre god kontakt og maksimal. Spilleren kan deretter bytte til en vanlig stikkordet for resten av spillet.