Hvordan å tegne en lastebil på Paint-programmet

December 13

Microsoft Paint-programmet, som er tilgjengelig på de fleste Windows-opererte PCer, innrømmer brukernes å doodle omtrent alt de kan tenke deg, enten de er fra begynnelsen eller legge fargerike illustrasjoner til nedlastede bildene. Kunst laget med maling er grunnleggende og mangler de fine detaljene som blyant og papir ville råd, men noe enkelt, som en lastebil, kan trekkes med relativ letthet, gir et tilfredsstillende resultat.

Instruksjoner

• Åpne Paint-programmet på datamaskinen til en hvit skjerm. Velg rektangel-figuren fra Formalternativene, deretter det første alternativet under figuren (et hult rektangel). Klikk i midten av hvite siden og hold venstre museknapp mens du bruker din langfingeren dra poenget utover, å lage en firkant.

• Klikk punktet på torget, om halvveis opp den loddrette linjen på høyre side. Dra ut til høyre, holde i tråd med bunnen av torget, opprette et lite rektangel som fungerer som lastebilen sengen. Klikk midt på venstre side av plassen og dra linjen utover for å gjøre panseret på bilen. Du skal nå ha tre figurer på siden.

• Velg alternativet viskelær slette linjene som deler boksene for å opprette en solid figur, og slette de små områdene i den nederste linjen til venstre (front) og høyre (ryggen) av lastebilen å gjøre plass til hjulene. Velg alternativet Ellipse figuren og klikk og dra poenget ditt for å opprette sirkler (hjul) for forsiden og baksiden av lastebilen.

• Nytt klikker du rektanglet for å opprette en dør på lastebilen. Klikk blyantikonet og hold venstre museknapp utløse trekke windows, hjulkapslene, en frontruten og andre detaljer på bilen. Eventuelt klikk på maling bøtte ikonet og velg og klikk på et område på illustrasjonen å male den fargen du ønsker.

Tips og advarsler

  • Bruk viskelæret eller alternativet angre rullegardinlisten under kategorien Rediger for å rette feil.
  • For å produsere en coloring aktivitet for barn, la tegning tom og trykte kopiene.