Hvordan lage en skjematisk for elektronisk krets prosjektet

March 9

Elektronisk kretsdesign kan variere fra en enkel oppgave for hjemmet hobby til et svært komplisert prosjekt som krever team av designere. Et enkelt prosjekt krever ikke en formell designprosess, men andre er lik de utført av profesjonelle krets designere. Følgende trinn viser hvordan å lage en skjematisk for elektronisk krets prosjektet.

Instruksjoner

• Velg et prosjekt. Du vil allerede vet hva du ønsker å bygge hvis du fyller et praktisk behov. Men hvis du bare ønsker å øve bygge på elektroniske kretser, kan du velge en av de mange tusener av hjemme elektronikk prosjekter som er tilgjengelige.

• Undersøke funksjonene til elektroniske komponenter. Grunnleggende komponenter inkluderer en motstand som begrenser flyten av gjeldende til et angitt nivå og en diode som lyser når strømmen er brukt på den. Et batteri er vanligvis strømkilde for hjem prosjekter og wire også vil være nødvendig.

• Lær de nødvendige symbolene. Hver komponent i en elektronisk krets representeres av et unikt symbol. For eksempel er en motstand trukket en skarp bølgede linje som en "W" og en diode er representert ved en trekant med dens apex peker i retning av gjeldende flyt.

• Tegne skjematisk utformingen på papir. Dette trinnet innebærer vanligvis endringer i utformingen som du løse designfeil. Du vil tendere til å vurdere hver komponent individuelt i begynnelsen, men når du blir dyktigere, bør du utarbeide muligheten til å visualisere hele kretsen.

• Bygge en prototyp for å kontrollere at designen er riktig. En brødfjel eller noen andre prototyping materiale vil kan du enklere teste din circuit faktiske atferden til virkemåten spådd.