Hvordan komme Over din Ex kjæreste

February 2

Komme over en ex kjæreste kan være vanskelig, men her er hvordan å gi ham en metaforisk spark i ballene.

Instruksjoner

• Få selvtillit.

Mange kvinner har ikke nok selvtillit til å stå i et rom uten en mann ved sin side. Du kan opprette tillit i deg selv ved å gjøre ting selv. Starte liten ved å ta en bok eller din laptop til kaffebaren og lese alene, og jobbe opp til klasser selv.

• Investere i hobbyer.

Alle kvinner har lidenskap for noe. Nå er det tid til å tenke på din ex kjæreste som kutte en ball og chain løs. Du kan nå ta pianotimer eller gå til gym uten savner en trening på grunn av mister halt-o.

• Oppdag nye interesser.

Nå er tiden for å utforske mens du ikke er knyttet til en relasjon. Gå klatring, bli en bokklubb, frivillig - gjøre hva du vil gjøre. Hvis du noensinne har ønsket å gjøre noe, nå er tiden for å komme ut der og gjøre det skje. Dette er også en fin måte å møte nye mennesker.

• Få en makeover.

Kommer, du vet du vil en makeover. Endre din klippet, gå for en ny farge, oppdatere garderoben, endre din makeup. Alle disse tingene kan raskt gjøre deg ut som en ny person, selv om du ikke føler det ennå. Du kan også tilordne deg selv til en lengre sikt makeover ved å ansette en personlig trener og få en varm kropp.

• Forbedre din karriere.

Endre jobber eller be om en reise kan være vanskelig, men nå er på tide å være modig. Ta natt klasser eller shoppe rundt din CV til forbedre din posisjon. Kvinner gjør ofte ikke så mye som menn fordi de er ikke aggressiv nok i forhandlingsprosessen. Vite hva du er verdt, og gjøre det skje.

• Alle disse tingene vil hjelpe få deg en bedre person, og kan også få deg involvert i ting du elsker. Når du er opptatt med å gjøre det du elsker, er det ikke nødvendig å understreke om kjærester, gamle eller nye. Når tid kommer, finner du i kjærlighet.