Hvordan å gjøre vokal luftige & glatt

July 16

Gjør vokal lyd tar luftige og glatt engasjement og dedikasjon til å holde stemmebåndene sunn og stemmen i toppform. Enten du ser på en yrkeskarriere som sanger eller du liker å synge som en hobby, vil opprettholde stemmebåndene helse ved å øve med noen tips og teknikker sikre stemmen din høres glatt og luftig når du utfører.

Instruksjoner

• Hydrat stemmebåndene ofte i løpet av dagen, selv når du ikke synge eller praktisere. Drikk minst to quarts vann hver dag, om du synger. Ta pauser mellom opptak og sang for å drikke vann, holde stemmebåndene hydrert nok til å produsere lyder enkelt uten at halsen føles harde og tørre.

• Ta dype åndedrag og praksis ulike pusteøvelser fortsette inhaling en tilstrekkelig mengde oksygen under sang og bestandig hele dagen. Praksis å ta dype åndedrag og holde i luften for mer enn et par sekunder å fullt åpne og utvide din lungekapasitet før sang.

• Unngå clearing halsen og hoste som mulig. I stedet, drikk vann for å holde stemmebåndene hydrert og fjerner når talt og sang. Forsiktig hoste sakte, en gang på en tid, for å lindre halsen din hvis du har en overflod av irritasjon-forårsaker slim.

• Praksis sang området av sang i ulike oktaver hver dag, om du utfører eller synge foran andre. Trene stemmebåndene hver dag er viktig å holde dem i melodi og klingende luftige og sunn.

Tips og advarsler

  • Hold resten av kroppen din sunn og fullt uthvilt hver dag for å sikre stemmebåndene bo i perfekt stand for sang. Innlemme frukt og grønnsaker i kostholdet ditt sammen med hele korn å holde alle deler av kroppen fungerer riktig hele tiden.
  • Unngå roping og skrikende heve stemmen dramatisk hver dag. Snakke med andre i samme rom å holde tale fra bli harde eller irriterende halsen.