Problemer med spill og Glitches i "MapleStory"

December 4

Det er noen kjente problemer som kan gjøre det vanskelig for deg å starte MapleStory på datamaskinen eller å fullføre oppgaver i spillet. Disse glitches kan forhindre avspilling helt eller kreve mer tid å gjøre ting som å bytte kanaler på serveren. Selv starte spillet kan noen ganger bøte midlertidig glitches, krever noen problemer andre løsninger.

Nexon forlengelse

MapleStory krever pålogging via webområdet Nexon og starte spillet fra nettleseren. Hvis du bruker en nettleser som Mozilla Firefox for å starte MapleStory, kan du se en feilmelding som sier "Last ned spillet å komme i gang" når du trykker på startknappen. Dette problemet forårsakes av forhindrede Nexon spillkontrolleren forlengelsen. Du kan aktivere tillegget på nytt, oppdaterer siden og starte MapleStory som vanlig.

Endrer kanaler

Noen ganger må du utføre på kanal-menyen og velger en ny kanal å bytte til flere ganger. Første gang du utfører denne handlingen, skjer det ikke noe. Dette gjelder spesielt hvis du er på en opptatt server. Dessverre er det ingen løsning på dette, og du må bare gjenta bytte kanaler før det fungerer. Fordi angripe eller blir angrepet av monstre krever at du vent noen sekunder før bytte kanaler, bør du flytte til et sted hvor du ikke dunket eller angrep.

Anti-virus kompatibilitet

Hvis du opplever problemer med å logge, som aldri vises spillet etter utsetting fra nettleseren, det kan være kompatibilitetsproblemer med anti-virus eller brannmur-programmene. Vurdere å deaktivere programmer å se hvis dette rettsmidler problemet. Hvis den gjør det, kan du aktivere sikkerhetsprogrammet og redigere innstillingene for å tillate MapleStory programmet kjøre.

Windows-problemer

MapleStory er teknisk ikke kompatibel med Windows 7. Selv om du kan kjøre spillet på datamaskinen din hvis du har dette operativsystemet, det ikke publiseres umiddelbart til høyre etter installasjon. Du kan høyreklikke ikonet MapleStory, velger egenskaper og velger for å spille i kompatibilitetsmodus for Windows Vista. Videre kan du velger å kjøre spillet som administrator, at du har alle tillatelser når du spiller MapleStory på datamaskinen.