Hva er behandlingene for hundene redde for stormer?

December 17

Mens mange hunder kan ha hatt en dårlig opplevelse som har forårsaket deres frykt for stormer, synes andre å være livredde for ingen grunn i det hele tatt. Enten det er torden, vind, kraftig regn og alle disse hendelsene sammen, er en frykt for stormer ikke en uvanlig problem for hunder. Hjørnetann i arbeiderklassen hunder synes å være høyere risiko for disse frykt og fobier, men alle nei rase er fritatt. Heldigvis finnes det måter å hjelpe din hund overvinne sin engstelse og frykt for stormer.

Distraksjoner

Hvis du kan fange frykt for stormer tidlig nok før det utvikler seg til et alvorlig problem, kan distracting hunden være en løsning. Når en stormen spådd, få hunden oppmerksomhet ved å spille spill som hente eller gi ut en spesiell godbit. Gjør noe med kjæledyret å holde sin oppmerksomhet og sinn av nærmer storm. Aktivere TV eller radio for å overdøve støy forårsaket av stormen. Hvis hunden din begynner å vise tegn på frykt eller angst under storm, husk ikke å heve stemmen din, eller rop. Hunden gjør ikke noe dårlig, og du ønsker ikke å utdype sin frykt. Bare bruk positiv reinforcement.

Tilby et trygt sted

Mange hundene med storm frykt vil kjøre for dekning på første rumble av torden. Mange velger å skjule under en seng eller andre liten plass. Gir din hunden et trygt sted når en storm nærmer seg. Mange pet eiere ha trent sine hunder til å bruke deres pet bærer eller kennel som et trygt sted. Gir din hunden et sted som er så bortgjemt fra stormen og støy som mulig. En kjeller, sentral beliggenhet i hjemmet, under sofaen eller stolen med et kose... teppe og leketøy eller to, vil hjelpe hunden føler seg mer sikre. Så lenge det er liten med plass til din pet å bli komfortabel, kan det Bruk dette området til å føle seg sikrere gjennom stormen.

Medisiner

Medisiner bør bare brukes hvis andre behandlingstilbud synes å svikte, og selv da---det bør bare brukes i tilfeller der hundens frykt er så avansert kan føre til alvorlige helseproblemer til dyret eller en trussel for hunden eiere eller andre mennesker. Valium er brukte medisin gitt til hundene å roe dem når en storm er nært forestående. Andre veterinærer kan forskrive medisiner som kan gis regelmessig grunnet sesongmessig for å behandle frykt når stormene synes å være hyppige og uforutsigbar. Prozac og Paxil er antidepressiva som synes å behandle hundens frykt godt. Pet eiere bør merke seg at alle disse medikamentene kan bare foreskrives av en med lisens veterinarian etter behandlingen hunden.