Hvordan slå U-fiender på Hulken spillet for PS2

March 29

I "The Incredible Hulk," flykte Bruce Banner og sitt alter-ego, Hulk, jungelen i Brasil, og reise til New York City på jakt etter fiender. U-fiender er en gruppe av Hulken fiender, som ble opprettet til rivalen hans styrke og evner. Ved roaming i gatene i byen, Hulk er overfalt av disse dødelige monstre, og må beseire dem hvis han ønsker å fortsette hans misjon.

Instruksjoner

• Angripe damp først som hun er den enkleste å beseire. Utføre torden flytte mens hun er i hennes damp form for skade henne. Gjenta dette til hennes statusmåleren er drenert og hun vil bli beseiret.

• Unngå tre av Sterks komboer, etter som han vil dekket ut og være åpen for angrep. Skade ham med noen ønsket flytte eller kombinasjonsboksen, og gjenta dette helt til han faller.

• Dodge X-Ray angrep, som består av tre laser støt på rad, deretter flere lynnedslag. Angripe ham med noen trekk så snart sin stråling shield forsvinner. Fortsette skade ham på denne måten til hans helsebar tømmes.

• Ødelegge vektoren skjold av ruinene ved å angripe det fram til det faller fra hverandre. Angrepsvektoren med noen flytte, spesielt torden. Trinn unna når han begynner å reformere skjold for å unngå å bli skadet, så når han er ferdig, angripe ham igjen på samme måte. Gjøre dette før han er slått.