Ulempene ved skyvedør

October 3

Du kan flytte døren og tilbake langs et spor i stedet for ut og i som en standard dør med en skyvedør. Dette kan være nyttig for plassbesparende grunner---en skyvedør sitter i en lomme, aldri påtrengende i rommet. Men om det er en utvendig eller innvendig skyvedør, er det noen ulemper av denne typen portrom.

Installasjon

Installasjonen er ikke en bris når det gjelder en skyvedør. Installasjonsprosessen innebærer mer enn bare spikrer døren i et sett med hengsler. Du må installere spor på både toppen og bunnen på dørkarmen og plassere dem perfekt slik at døren ikke skjeve eller vanskelig å skyve. Bunnen av skyvedøren har også hjul som du må justere til sporene.

Sporet er en Magnet for smuss

Sporet av en skyvedør er en magnet for smuss og skitt. Banen består av en rekke rillene som kan akkumulere store mengder avfall. Det er vanskelig å holde sporet ren, spesielt i tilfellet en utvendig dør. Det er et ideelt sted for mold og mugg skjema, spesielt på utvendig og skyve dusjer, siden døren sitter på toppen av sporet for lange perioder og er stadig utsatt for fuktighet.

Døren syltetøy

Over tid, kan en skyvedør til slutt utvikle jamming problemer på grunn av skitt eller rust fra metalldeler. Ved døren papirstopp, skyvedøren er vanskelig å flytte og kan ikke lukkes helt, som i sin tur presenterer et sikkerhetsproblem for en utvendig dør. Døren kan selv gå av sporet, som ville kreve en helt ny installasjon. Du må kanskje smør sporene regelmessig for å holde skyvedøren flytte riktig, men til slutt du må sannsynligvis installere hele døren hvis jamming blir et problem. Dette er mer vanlig i aluminium og glass skyvedører, som er tung og kan være svært vanskelig å flytte.