Hvordan installere barnet bilsete i en lastebil

February 13

Hvordan installere barnet bilsete i en lastebil

Sikre din barnet bilsete er riktig installert vil gi barnet sikkerhet og du fred i sinnet. Siden barn må sitte i en bil sete for de første årene av sitt liv, vil forstå hvordan å installere setet spare deg tid og stress. Installere et sete i en lastebil er mulig, men krever litt mer forsiktig og forberedelser.

Instruksjoner

Installere bilsete

• Bestem hvilken plass du vil bruke. Midtre setene i baksiden av bilen er den sikreste. Hvis du ikke har en full størrelse drosje og bruker forsetet, er det viktig å deaktivere kollisjonspute foran passasjer. Kollisjonsputer er ekstremt farlig for spedbarn og små barn.

• Velge om du vil feste barnet bilsete med en bilbeltet eller lås system. De fleste biler etter 2003 kom med LÅSEN og gjøre for en lett installasjon. Hvis du bruker en bilbeltet, må beltene er self låsing. Se i brukerhåndboken om nødvendig. Hvis de ikke selv trenger låse du en låseklipsen.

• Plasser bilsete innenfor det angitte området. Sete blir bakovervendt for spedbarn og fremover mot for småbarn over ett år gammel. Hvis bruker KLINKE systemet, Finn ankere i setet ved siden av bilbelte. Hvis du installerer en bakre vendt sete, vil du bare gjenta nylon tether som kan med sete gjennom hullet og sikre carabiner til ankere. Hvis setet er vil fronten vendt mot så du knytte lavere ankere til tjore og bruker deretter ekstra tjore fra knytte til anker på toppen av setet nakkestøtten. Stram etter behov. Hvis du ikke har en lås system og bruker setebelter, bare loop beltet gjennom den markerte plassen på setet og koble på vanlig måte. Trekk på beltet fjerner eventuell slakk. Det hjelper for å bruke vekt på bilsete å stramme belter. Setet bør ikke flytte mer enn én tomme siden.

• Sjekk vinkelen på setet. Det er vinkel indikatorer i setene viser riktig område som er akseptabelt. Hvis bilen din ikke tillater setet hvile på riktig vinkel, kan du bruke en butikk-kjøpte skum kile for å støtte på baksiden av setet. Også fungerer en rullet håndkle godt.

Tips og advarsler

  • De fleste spedbarn seter kommer med en flyttbar base gjør det enkelt å installere en gang og la den på plass.
  • Pass foran passasjer kollisjonsputer er diasbaled hvis bilsete kommer i forsetet. Hvis installere setet på baksiden av en pickup lastebil, må bunnen av setet være helt på lastebil setet. Det er ikke sikker hvis det henger over kanten.