Hva er en kategori?

May 2

Hvis du lære gitar, kan du også forvente mer enn ett alternativ for å lære å lese musikk. Ett av alternativene som brukes ofte for gitar og bass pokerspillere er kategorien. Denne typen noteark lar deg gå lettere på gitar, selv etter musikken som spilles med rett akkorder.

Funksjonen

Gitar og bass kategorien er en forenklet måte for gitarister og bassister spille forskjellige akkorder, samt soloer på gitaren eller bassgitaren. Det brukes også til å definere flere akkorder på gitar. Siden det er flere måter å spille en akkord, med ulike former, voicings (betyr topp strenger) og steder på gitar, blir det lettere å skrive ut spesifikk kategorien i stedet for på gitar diagram eller som en del av vanlig noter.

Identifikasjon

Når du ser etter kategorien, kan du finne det enkelt ved siden av papiret. Hver linje har vanligvis en T-A-B på siden for å fortelle deg at dette er for gitar. Den neste delen av kategorien papiret blir seks linjene flytte over arket. Dette omtales som gitarstrenger som med gitar. Med dette, kan du identifisere hver streng i forhold til linjen. For eksempel vil den øverste linjen også være de lave E på gitar. Dette vil flytte opp streng av strengen, slik at du kan følge. Åpne notater vil linjen opp som følger:low E ____ADGBhigh E____På disse linjene, vil det være plasseringen av ulike bånd som skal spilles. 0 bety strengen, 1 er første bånd, 2 er den andre fret og så videre.For en korde, akkorder vil se slik ut: (eksempel på en akkord)low E _0___A__ 0____D__2_G__2_B__2high E0____Som du ser, vil 0 være åpen strengene. 2 betyr at du bør spille disse strengene på den andre fret. Dette fullfører akkorden. Du kan gjøre samme med enkelt notater, betyr at du kan bruke en streng spille en melodi. Ta dette, for eksempel:low E ____A__ ____D__GBhigh E__0 0 1 3___Hver gang flyttes til neste båndet, du kan forvente å spille et annet merke, atskilt fra sist. Dette skaper en komplett melodi, ett notat om gangen. Også kan du vite når å spille neste lapp gjennom rytmer.

Funksjoner

Fordelen med lesing kategorien ved å gjøre dette er at du har flere alternativer med bånd kan bruke. For eksempel, hvis du ikke vil spille en A chord med den andre fret, enn kategorien kan brukes til å spille A chord i en posisjon som er høyere på gitar, som 5, 6, 7, 8 bånd og så videre. Dette gir deg flere valgmuligheter med plasseringen av akkord som spilles.Forskjellen mellom denne og andre typer akkord stillinger for gitarer er i forhold til muligheten for å bruke ulike bånd. For eksempel hvis du bare har gitarakkorder på vanlig papir, enn du vil følge grep i stedet for bånd. Dette begrenser hva du kan gjøre, samt bånd som du vet for å spille på.

Med kategorien papiret som du har, er det best å kombinere bånd med rytmer. Vanligvis vil det være et rytme-diagram som er brukt i forhold til dette. Dette er noen ganger sett gjennom en treble nøkkel linje eller gjennom en annen del. Dette tillater deg å få riktig bevegelse fra akkorder eller melodi mens du spiller gitar.

Misforståelser

Ofte musikere vil tenke lesing kategorien er den samme som lese vanlige noteark. Det er store forskjeller mellom to. Kategorien papir brukes for gitar (og noen ganger bass) å lese bånd og strengene på gitaren eller bassgitaren. Noteark kan brukes for gitar og bass, men brukes også for andre instrumenter. Personalet papir har bare fem linjer, og notatene som er plassert på personalet brukes med en generell referanse. Dette betyr at uansett hvilket instrument, notatet vil alltid være på den samme linjen eller mellomrom. Ikke muligheten til å endre hvor notatene etter bånd med noteark. Ideen med disse to typer lese musikk er å lære å lese dem begge. Det vil hjelpe i å bygge en bedre forståelse av hvordan musikken beveger seg, ikke bare på gitar, men også med musikk generelt.

Ekspert innsikt

Hvis du vil bruke kategorien papir, kontrollerer du at du ikke gjør det som en isolert måte å lese. Det er bedre å lære kategorien og å lære å lese ansatte i forbindelse med dette. Kombinert med læring akkord-diagrammer kan hjelpe deg å være godt avrundet spille gitar eller bass. På grunn av forskjellig musikk diagrammer som du kan arbeide med, er det alltid best å krysse over mellom å lese ulike typer musikknotasjon.