Hvordan du får alle nivåer i "Black Ops: zombier" på PlayStation 3

October 12

"Zombier" er en horde overlevelse modus som finnes i "Call of Duty: Black Ops." Opptil fire spillere er pitted mot endeløse bølger av zombier. Drepe zombier tjener poeng som kan brukes til å bygge barrikader eller kjøpe nye våpen. I motsetning til "Ringe av plikt: World at War," zombier modus trenger ikke være ulåst, og de fleste kartene er alltid tilgjengelig for spill. Nacht der Untoten,""Verruckt,""Shi ingen Numa,""Der Riese"og"Kino den Toten"trenger ikke låses. "Fem" og "Død Op Arcade" er bare nivåene som må være ulåst.

Instruksjoner

• Starte "Call of Duty: Black Ops." Trykk på "Start"-knappen når bedt om å gå til hovedmenyen. Gjør ikke et utvalg ennå.

• Trykk på "L2" og "R2" knappene vekselvis. Dette fører til din karakter lete. Dette tillater deg å se at hovedmenyen er faktisk i et rom og du ser på det fra perspektivet til en karakter fastspent til en stol. Holde trykke på knappene før du bryte ut av stolen. Nå kan du spasere rundt i rommet.

• Undersøk datamaskinen terminal bak stolen. Du blir bedt om å oppgi passord.

• Angi "DOA" eller "3ARC UNLOCK" inn i terminalen. Bare låser inn "DOA" "Død Ops Arcade." Angi "3ARC UNLOCK" låser opp alt i spillet, inkludert "Død Ops Arcade," "fem" og hver kampanjenivå. "Død Ops Arcade" er et ikke-standard zombier kart som kan også låses. I stedet for den vanlige første-person shooteren funnet (FPS) spill i resten av spillet, "Dead Ops Arcade" er en mini arkade-skytespill.

• Fullføre kampanjen i alle vanskelighetsgrad. Dette er den faktiske metoden å låse opp "Fem." Du trenger ikke å fullføre dette trinnet hvis du låste opp ved å angi "3ARC UNLOCK" i terminalen.

Tips og advarsler

  • Det er tre mer zombier-modus kart som kan spilles gjennom "Call of Duty: Black Ops." Dette er "Ascension," "Ring of the Dead" og "Shangri-La." Disse kartene er ikke en del av det opprinnelige spillet og kan ikke åpnes. De legges ved å kjøpe og laste ned "Første streiken," "Eskalerende" og "Annihilation" nedlastbart innhold (DLC) kart-pakker fra PlayStation Network butikken. Du trenger ikke å låse opp disse kartene; de er umiddelbart tilgjengelige etter nedlasting hver kart pakke.