Hvordan lage stor emner for TV-talkshow

October 21

Hvordan lage stor emner for TV-talkshow

Det er ingen en formel til å skape store emner for TV-talkshow. Det er imidlertid, fem trinn som hjelper deg å maksimere dine kreative talenter før pitching ideer.

Instruksjoner

Hvordan lage stor emner for TV-talkshow

• Finne konflikten i en historie.

Konflikt gjør alltid for en flott tema. TV-talkshow trives på konflikten. Produsenter er alltid på utkikk etter emner som er basert på kamp mellom to parter.

• Dårlige nyheter

Noen kaller det sensationalism, men TV-talkshow elsker å utnytte emner som har en negativ skrå. For eksempel er "skurken" som får to kvinner gravid på samme tid eller "dårlig mor" som forlater sine barn med en uansvarlig tenåring både spennende ideer. Dette gjør for stor TV talkshow emner!

• Opprørende emner

Dette er når dine kreative safter begynner å flyte mer opprørende et emne, jo bedre. Ting som er opprørende og ekstraordinære er alltid bra emner å kaste til din produsent. Mange ganger, disse typer av emner som finnes i avisen. Det kan være en liten blurb om en liten by i midten av ingensteds, der skjemaet voksne organisere ekstreme kampen klubber.

• Forvandle vanlig til det uvanlige.

Her er en kreativ eksempel snu den vanlige til det uvanlige: Når høye kvinner som bærer høye hæler er ikke betraktet som sexy.

Den generelle ideen er at vi antar menn tror at høye hæler er sexy. Så er hva om du gjøre vanlig til det uvanlige og finne en gruppe menn som tror høye kvinner ikke sexy hvis de bærer hæler og tårnet over menn!

• Hjemby helten

Hjemby helten er et klassisk emne for TV-talkshow. Ideelt sett helten er skadet eller risikerte sitt liv for å redde en mor og hennes fire barn fra en brennende bygning. TV blir mer drama som skjedde helten samtidig som de sparer familien, bedre historien.

Tips og advarsler

  • Ikke glem at kreative emner kan bli funnet i aviser, magasiner og uavhengige TV-programmer.
  • Bare bruk aktuelle hendelser. Siden TV talkshows ikke er direktesendte, må du finne og oppretter varmt emner som er gjeldende. Ingen ønsker å høre om kult kjendis partiet som skjedde for en måned siden.
  • Alltid kaste ideer med selvtillit. Hvis du ikke er trygg i din kreative tema, som vil være?
  • Alltid holde dine ideer for stor emner for deg selv. Hvis du forteller en annen produsent om dine ideer, kan de stjeler dem.