Hvordan få brudgommens kake ideer

November 13

Hvordan få brudgommens kake ideer

Brudgommens kake er tradisjonelt en gave fra bruden til brudgommen. Denne artikkelen inneholder noen tips for å forsikre at brudgommens kake er virkelig et unikt uttrykk for brudgommen.

Instruksjoner

• VURDERE BRUDGOMMENS HOBBYER BRUDGOMMENS KAKE IDEER.

De fleste menn har noe som de liker å gjøre på fritiden. Disse aktivitetene kan variere fra fotball til foozball. Uansett, hobby, vurdere enten å få brudgommens kake i form av noe som han liker. Eller Bruk små figurer som gjenspeiler sin hobby.

• VURDERE BRUDGOMMENS YRKE FOR BRUDGOMMENS KAKE IDEER.

Hvis brudgommen er en rakett vitenskapsmann, gå videre og pryder kaken med liten raketter. Hvis han er en techie, vurdere en datamaskin tema. Bare ha det gøy med den. Imidlertid hvis din fyren ikke er ivrig på hans yrke, kan dette ikke være den beste ideen:)

• VURDERE BRUDGOMMENS BARNDOM FOR BRUDGOMMENS KAKE IDEER.

Fyren aspire å være en astronaut da han var ung? Så, gå videre og sette noen plass menn på kaken. Brudgommen absolutt tilba Superman i hans tidlige dager? Hvorfor ikke gå videre og få en "S" formet kake.

• VURDERE BRUDGOMMENS FAVORITT FARGER FOR BRUDGOMMENS KAKE IDEER.

Brudgommens kake sikkert har ikke tradisjonelt. Hvis Burgund og grønt strike hans fancy, kan du vurdere å gjøre de fremtredende fargene for brudgommens kake.

• VIS KOBLINGEN I RESSURSER-DELEN NEDENFOR FOR MANGE BILDER AV BRUDGOMMENS KAKER.

Tips og advarsler

  • Husk, brudgommens kake om brudgommen. Gjør det spesielt for ham.