Hvordan balansere øvelser for bryte dans

April 17

Hvordan balansere øvelser for bryte dans

Bryte dans er en svært atletisk form av dans preget av ekstreme manøvrer som hodet spinner og gymnastikk stunts. For å gjøre disse trekk trygt og riktig, må du være veldig sunne og dyrke din følelse av balanse. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan balansere øvelser for breakdancing.

Instruksjoner

Hvordan balansere øvelser for bryte dans

• Hold en push stilling i 30 sekunder. Plassere deg som om du skulle gjøre en normal push up, med føttene sammen og hendene plassert litt foran skuldrene. Når du nå delen dukkert i trykk opp, forbli på plass for 30 sekunder eller så lenge som mulig. Gjenta denne øvelsen 10 ganger eller til ikke å fortsette.

• Stå på hender mot en vegg. Bruker en vegg for balanse, Vend i en stå på hender. Holde i 30 sekunder eller så lenge som mulig. Jo lenger du være balansert, jo mer kroppen din vil bli vant til balansering i denne posisjonen. Gjenta denne øvelsen 10 ganger eller til ikke å fortsette.

Hvordan balansere øvelser for bryte dans

Gjøre stå på hender push ups mot en vegg. Vend i en stå på hender med en vegg for balanse. Når du er opp ned, heve og senke kroppen bruker armer og skuldre. Gjøre 10 av dypeste dips du kan. Gjenta denne øvelsen 5 ganger eller til ikke å fortsette.

Hvordan balansere øvelser for bryte dans

Straight-arm sit ups. Ligg på ryggen med armene utstrakt bak hodet og tærne peker. Samle din tå og finger inne en sitte opp bevegelse uten å bøye din armer eller ben. Du vil være balansert på kurven av din lavere rygg og bunnen. Hold denne posisjonen i 5 til 30 sekunder avhengig av din evne, deretter slappe av. Gjenta bevegelsen. Som mange av disse sit ups som mulig. Mange nybegynnere kan bare gjøre rundt 10, mens mangeårige trenere kan gjøre hundrevis.

Tips og advarsler

  • Fordi bryte dans omfatter så mange trekk farlige og svært atletisk, bør du lære grunnleggende fra en profesjonell som kan vise deg hvordan best å øve slik at du ikke skader deg selv under trening.