Hvordan du gjør doblingen Samurai sverd arbeid i "Saints Row 2"

April 15

Viljes "Saints rad 2" er en humoristisk ta på åpen-verden «gangland» skytteren. I tillegg til standard skytevåpen og sprengstoff finnes det en rekke utradisjonelle melee våpen som sledgehammers, macheter og samurai sverd. Under en av de viktigste historien oppdragene, kan din karakter utøve et par samurai sverd, en i hver hånd. Om du ikke skal kunne bruke denne kombinasjonen utenfor oppdraget, er det mulig å utnytte en feil og gjøre det.

Instruksjoner

• Komplett hovedhistorien oppdragene, med fokus på de som Ronin organisasjonen. Du kan ikke utnytte dette svikt på en misjon replay; Det må være ditt første spill gjennom for å fungere. Når oppdraget markøren blir tilgjengelige, gå til huset og opprette en ny egen lagre spillet. Dette vil fungere som et kontrollpunkt, slik at du kan gjenta oppgaven om nødvendig.

• Head til Ronin bygningen og tap Jyunichis håndlangere. Dette utløse en cutscene og få deg til å begynne en samurai sverdet kampen mot ham. Unngå hans angrep som best du kan før du har en sjanse til å få tilgang til din mobiltelefon via pausemenyen.

• Angi koden #969 i telefonen og slå nummeret. Dette vil aktivere en bedrager modus gir deg tilgang til "Hallik klapse" melee våpen. Når du avslutter pausemenyen, vises i indikatoren våpen at du har utstyrt Pimp klapse i stedet for samurai sverd.

• Streiken Jyunichi med Pimp klapse, som vil bryte vakt og drepe ham umiddelbart. Han vil falle dual sverd som han faller og de viser på bakken som en enkelt katana. Plukke dem opp så raskt som mulig som skjermen vil visne raskt til svart for en cutscene og sverd forsvinner når det er ferdig.

Tips og advarsler

  • Aktivere bedrager vil føre en stjerne vises ved siden av det lagrede spillet, som vil være synlig for andre spillere bør du prøve å spille online. De kan være lurt å unngå å spille med deg. Derfor er det lurt å opprette flere lagre spill, "karantene" Lagre fil med bedrager aktivert.