Hva gjør en Baby sikle så mye?

January 22

Hva gjør en Baby sikle så mye?

Babyer er søt, men sikle de etterlater er langt mindre søt. Forstå hvorfor babyer sikle kan hjelpe deg bedre sette pris på det lille går gjennom, men i de fleste tilfeller er det ikke mye du kan gjøre med det. Husk på at siklende er bare en fase, som snart vil bli erstattet av en ny fase av chewing og chomping.

Tenner

Noen av sikle som flykter fra din lille en munn er resultatet av tenner. Sikle forårsaket av tennene vei opp fra dypt inne tannkjøttet vanligvis vises først når en baby er 2 til 4 måneder gammel. Men ikke vil du vanligvis begynne å se tennene faktisk presser opp gjennom tannkjøttet til han er ca 6 måneder gamle.

Spytt produksjonen

En annen grunn til hvorfor babyer sikle mye når de treffer 2-til-4-måneders mark er at deres store spyttkjertler, kjent som parotid kjertler, har modnet men deres munn kontroll ikke. Dette resulterer i munnen som produserer mye spytt, men ikke kan holde det i eller svelge er det, så det eneste stedet for alle som sikle for å gå ut og ned. Barn i denne alderen har også begynt å bruke deres munn for å utforske, som innebærer å sette hendene og andre objekter i munnen. Når babyen chomps ned på noe hun satt i munnen, den produserer mer spytt og dermed mer sikle.

Gulping

Gulping er forskjellig fra sikle i at det ikke skjer hele tiden i timevis. Gulping er en ufrivillig refluks av brystmelk eller formelen han spiste bare, og det skjer vanligvis bare etter å ha spist. Mesteparten av tiden, gulping er ufarlig og normalt, og de fleste babyer handling uvitende når de spyttet, ifølge friske barn. Hvis barnet synes å være i smerte eller ubehag fra spytter opp, eller hvis han plutselig begynner oppkast opp mer enn sin vanlige gulping, kontakt din barnelege.

Løsninger

Om babyen drools sporadisk eller er en produktiv drooler, Hold ansiktet rent ved å tørke den regelmessig med en tørr klut. Forlate sikle på huden hennes kan føre til hudirritasjon, så det er best å holde ansiktet så rent som mulig. Hvis drools hun mye i henne sove, kan du legge en absorberende håndkle eller ren bomull bleie under hodet til å fange noe av rotet. Smekker bidra til å holde babyens klær sikle-fri i løpet av dagen.