Hvordan å øke boblende barn

August 19

Hvordan å øke boblende barn

Foreldre ønsker et barn som er sterke, fleksible og glad, med andre ord, sprudlende barn. Barn som har boblende personligheter har selvtillit å møte verden hodet på med smil på deres ansikter. Selvtillit er barnets flybillett til sosiale lykke og suksess, ifølge AskDrSears nettstedet. Hjelper barnet lære selvtillit og elastisitet er akkurat som undervisning alle andre ferdigheter. Det tar tid og tålmodighet, men det kan lønne seg med en levetid på lykke.

Instruksjoner

• Lær forskjellen mellom temperament og personlighet. To er ikke det samme. Hvert barn er født med sin egen personlige måte å tilnærme seg verden - som er hans temperament. Temperament regnes som medfødt eller medfødt. Barnets personlighet er kjøpt og utvikler på hans temperament. Hvis du tenker på barnets hjerne som en datamaskin, temperament ville være harddisken og personlighet ville være programmene han bruker. Noen barn er bare født stille mens andre er født med et ønske om å være sentrum for oppmerksomheten. Forstå at begge ytterpunkter kan være glad og trygg på sine egne unike måter. Dette betyr at "boblende" ser ikke det samme på alle barn.

• Sette et godt eksempel for selvtillit. Barn som ser foreldre som tenker høyt av seg vite at dette er normen. Barn lærer også å tolke situasjoner ved å lese foreldrenes følelser. Hvis du nærmer nye situasjoner med frykt eller pågripelse, lærer barnet at dette er hvordan hun bør tilnærming nye opplevelser.

• Gi barnet mange sjanser til å gjøre feil. Barn lære ikke tillit ved å alltid lykkes. Barn som alltid lykkes lærer å frykte feil. I stedet la barnet gjør sikker feil. Du kan hjelpe barnet gjennom skuffelse for feil ved priste innsatsen og hjelpe ham finne ut hva du bør prøve. Bare skritt i når barnet er i fare. Dersom barnet ber om hjelp, tilby spor som fører ham å finne sin egen løsning.

• Hjelpe barnet finne måter å bidra. Dette kan være så enkelt som å hjelpe rundt huset. Barn lære at de er viktig når de er ansvarlige for alder-passende husarbeid. En 2 år gammel kan plukke opp sine leker, mens en 4-åring kan angi tabellen. Ros barnet for en godt utført jobb. Ikke gå tilbake og "fikse" en mindre enn fremragende jobb. I stedet viser barnet hans feil og praise seg når han fullfører jobben.

• Overvåke relasjoner. Barn lære fra jevnaldrende og familie. Hvis barnet ser en gretten, bortskjemt venn få alt hun ønsker, kan barnet prøve adferden seg. Påpeke at forskjellige familier håndtere stemninger på forskjellige måter, men i huset, gretten ikke fungerer. Gjerne fortelle noen lekekamerater at gretten ikke fungerer. Enten playmate endres, eller ikke vil føle seg velkomne i ditt hjem.

Tips og advarsler

  • Kontroller at en lovprisning du gir er oppriktig. Barn er veldig flinke til å gjenkjenne falske ros.
  • Hvis barnet ditt humør endres plutselig eller han blir trist eller sint i lang tid, snakke med din barnelege.