Hvordan lage strukturmaling Finger

June 27

Hvordan lage strukturmaling Finger

Fingermaling er vanligvis første eksponering som barn har til å skape kunst. Som sådan, fungerer det som en viktig lekse ikke bare i selvutfoldelse, men også i å observere tekstur og verden rundt seg. Slags finger maling barnet bruker trenger ikke å være begrenset av hva du kan kjøpe på den gjennomsnittlige hobbybutikk. Arbeider med hverdagslige materialer og blande kreativt, kan du opprette perfekt strukturert finger maling å undervise barnet om følelse av berøring samtidig hun lærer å male.

Instruksjoner

• Velg beste strukturen for prosjektet. Dine behov vil være hvis du hjelper barnet å male en autentisk strand enn hvis du ønsker å hjelpe henne maling en strukturert skilpadde.

• Velg stoffet som best representerer at tekstur. Du kan velge fra en rekke husholdningsartikler, sørge for at de er trygge for barn å håndtere, og i verste fall, svelges. Elementer kan inneholde sand, salt, kaffe begrunnelse, natron eller cornmeal.

• Mål ut materialer. Plass like mye maling og strukturert stoffet i ulike containere. For den gjennomsnittlige finger-painting prosjektet, kan du starte med en fjerdedel kopp hver.

• Overlapper materialer. Med én hånd ta kopp teksturerte stoffet og sakte hell den i maling, røring i fortløpende. Etter at du har helt tømt den inn i maling, holde omrøring til de to produktene er fullstendig blandet.

• Gjenta prosessen med andre farger i paint eller andre teksturer som ønsket.

Tips og advarsler

  • Pass på å peke ut den nye teksturen til barnet. Uventede endringer kan være risting for små barn, så han bør vite at denne maling er forskjellig fra hva han har brukt til før han bruker det.
  • Bruk en teksturert stoff med korn for liten for barn kvele.