Den beste måten å få en fyr spørre deg ut

February 25

Den beste måten å få en fyr spørre deg ut

En mann kan ha en vanskelig tid når det gjelder å spørre noen ut. Han må først finne noen attraktive og så innlede en samtale. Han må vanligvis få kvinnen alene og deretter be henne om en dato. Det kan høres enkelt, men, hvis du vurdere at han forsøker dette med noen som er vanligvis en fremmed, kan det være skremmende. Hvis du ønsker å bli spurt ut av en bestemt fyr, la ham vet at du er interessert bringer om de beste resultatene.

Instruksjoner

• Se din beste hele tiden. Du vet aldri når du vil kjøre inn en fyr du ønsker å bli kjent bedre. Når du kommer i kontakt med ham, er det første han vil se ditt nivå av attraktivitet. Hvis han finner du attraktive, har du en sjanse.

• Hyppige steder der den typen fyr du er interessert i henger ut. Hvis du aldri kommer i kontakt med menn i sosiale situasjoner, kan du forvente å gå på mange datoer.

• Få øyekontakt når du ser en fyr du liker. Gutta svare subtile gester. Du kan være utilslørt ved å gå til ham og kaste deg på ham, men du får de beste resultatene. En fyr liker å tenke at ber deg ut er hans idé.

• Smile på ham, etter at du har gjort øyekontakt. Ikke stirr men opptre som om du nyter selv. Hvis han merknader du ser på ham og smiler, vil han finne sin vei over, hvis han finner du attraktive.

• Handle fengende og interessert. Når han kommer til å snakke med deg, lytte og interesse hva han har å si. Fortsette å smile. Kanskje flørt og fortelle en vits. Hvis han forteller vitser, må Le. Han vil vise deg som samarbeidende og hans frykt for avvisning vil ha blitt senket. Han vil sannsynligvis be om telefonnummeret ditt til å definere en dato senere eller kan han selv be deg ut der.

Tips og advarsler

  • Hvis en fyr ikke nærme du når du har opprettet øyekontakt og smil, han kan ikke finner du attraktive eller han kan ha en kjæreste som holder ham nærmer. Glem ham og finne noen andre.
  • Vokt dere for spillerne.