Hvordan å løse klokkespill klokke Timing

July 19

Hvis du har en gammel chiming klokke, er sjansene det kan ha noen små feil, spesielt hvis det ikke har vært opprettholdt godt gjennom årene. En av de vanligste problemene i disse klokker er usynkroniserte chiming, som er når klokken chimes særegne tider eller like før eller etter time. Den gode nyheten er at dette problemet kan korrigeres uten å ta klokken til en spesialist. Du kan gjøre jobben selv i bare noen få minutter.

Instruksjoner

• Holde på klokken langviser og sakte gjør den til du hører lyden av en klokkespill. Hold hånden rett på mark eller minutt der du hørt første ringeklokken og Legg merke til plasseringen. Vent til du hører klokken klokkespill og telle streik eller bonger.

• Plasser pekefingeren på midt delen av klokken på timen hånden og sakte flytte det med klokken til den når riktig time hvor den chiming skal bli hørt. Du kan også fjerne timen hånden med tang og installere den å peke på riktig time.

• Vent klokken til klokkespill igjen og fjerne langviser med tang hvis ringeklokken er fortsatt ikke synkronisert. Hold langviser på center med tang og flytte den til riktig minuttet eller timen. Installere klokken langviser, sørge for at hånden mutteren er tett skrudd på plass.

• Bruk fingrene til å flytte langviser klokken til den når riktig time å høre ringeklokken.