Hvordan å tegne søte blomster

September 22

Hvordan å tegne søte blomster

Blomster lyse alles dag. Forskning ved Harvard University har vist at tilstedeværelsen av blomster på rommet øker stemningen. Ikke alle er botaniker, men alle med en blyant kan tegne søte blomster dekorere stasjonære, bedazzle handlelister eller rammen som frittstående bilder på veggen. Kunstner oppmerksomme kan opprette en rekke blomst arter fra grunnleggende stammen og bud formel.

Instruksjoner

• Tegne to parallelle linjer for stammen, holde dem tett sammen. Kurven linjene lett og jevnt, akkurat nok til å skape en illusjon av topptungt vekt på stammen, men ikke nok til å gjøre it ser hengende. Legg til noen bestemt stilk funksjoner til blomsten: Hvis det er en rose, tegne torner; Hvis det er en grønn blomst, trekke blader. Overdrive funksjonene oppe cuteness faktoren. Alternative torner/bladene over og under stammen å skape illusjonen av tre dimensjoner.

• Trekke en utvidet slutt stammen og flanken det med kronblader, bladene under bud. Tegne bud på blomsten. Hvis det er en utsatt senter, tegne en fuzzy kanter sirkel for det med en utvidet stigma Hvis type blomst har en. Igjen, overdrive funksjonene. Lag kronbladene på tegningen, sprikende ut eller vokser rett opp avhengig av blomsten. Overlappe kronbladene for å skape en illusjon av tre dimensjoner.

• Fargen på blomsten. Velg en levende grønt for stammen og blader. Stipple midten av knoppen av blomsten med gult for å skape illusjonen av en pollinated overflate. Farge i kronbladene med en lysere nyanse og legge fiber striper eller flekker med mørkere nyanser av samme farge.

Tips og advarsler

  • En metode for å gjøre funksjonene i blomst se penere er å bryte dem ned for å likne enkle geometriske figurer---trekanter for torner, ekstra avrundet blader, etc.