Veibeskrivelse for hjemmelaget babymat

May 16

Veibeskrivelse for hjemmelaget babymat

Hjemmelaget babymat er en rask, billig alternativ til hermetisk babymat tilgjengelig på dagligvarer og baby butikker. På rundt seks måneder av alderen viser barnet tegn til interesse for å spise med en økt appetitt og evnen til å holde hodet opp. Starte med noe kjedelig og grunnleggende som ris frokostblanding blandet med morsmelk eller formler og som han masters som flytter på pureed frukt og grønnsaker. Hvis du har spørsmål om barnet ditt å være klar for ensfarget, snakk med hans barnelege.

Instruksjoner

• Lag din første babymat puré av noe enkel og lett tilgjengelig, for eksempel bananer. Skjær fire eller fem bananer i tredjedeler og slippe dem i en blender. Legge til en 2 ss. morsmelk eller morsmelkerstatning. Sett lokket på blender og trykk "puré."

• Overvåke banan å slå fra solid biter til en glatt puree. Når blandingen når konsistensen av en smoothie, Hell blandingen i ice cube skuffer. Reserver en liten del av bananer til feed til babyen i neste ett til tre dager. Dekke skuffen med plast brytes og legg dem i fryseren.

• Fjerne fra fryseren når frosset og overføre kuber til individuelle snack-størrelse plast zip topp poser. Plass en kube i hver pose. Tett sekken og skrive dato og mat kilde på etiketten eller utenfor posen. Plasser poser i fryseren og bruk innen en til tre måneder.

• Når det er på tide å mate babyen, ta ut antall kuber du vil bruke i de neste ett til tre dagene. Overføre dem til en lagring beholder og tiner dem i kjøleskapet i 12 timer før servering.

• Gjenta denne prosessen med andre frukter og gå videre til grønnsaker. Stek grønnsaker som erter, mais, gulrøtter, brokkoli og poteter dampkokt eller koke. La dem avkjøle deretter plasseres i blenderen og opprette pureer fra dem. Som babyen viser interesse for å spise hva du tilbyr, kan du prøve ulike kombinasjoner av frukt og grønnsaker som apple-banan eller erter og gulrøtter.