Funksjoner av spekkhoggere

June 15

Funksjoner av spekkhoggere

Spekkhoggere eller hvalene, er den største av alle arter i hvaler, marine pattedyr som delfiner. Navnet er avledet fra det faktum at de dreper og spiser andre hvaler. Spekkhoggere er kjøttetende rovdyr som også feed på fisk, sel og blekksprut. Slike hvaler er gruppe jegere som bor i pods på 30 eller 40 og bruke bestemte lyder å kommunisere og koordinere jakten. Deres gjennomsnittlig levetid er 50 til 80 år.

Kroppen og fargestoffer

Spekkhoggere har lange, avrundet organer som taper i begge ender med en stor ryggfinnen i ryggen. Den øverste delen av kroppen, inkludert deres svømmeføtter, er svart. Nedre del av kroppen, inkludert baksiden av deres fortelling og undersiden deres, er hvit. Hval har også forskjellige sylindriske flekker av hvit på siden av hodet og over hvert øye.

Størrelse og finnene

Gjennomsnittlig spekkhuggeren er avhengig av pattedyr sted, men generelt, voksen spekkhoggere er 19 til 32 fot lang og voksne kvinner er 16 til 19 fot lang. Voksne hanner veier 8 til 9 tonn, og voksne kvinner vekt 3 til 4 tonn. Spekkhuggerens ryggfinnen er en av de mest karakteristiske trekk av alle pattedyr og gir stabilitet som hvalen beveger seg gjennom vannet. Inne hanndyr når fin en høyde på 6 fot. I kvinner er fin 3 fot høy.

Svømmeføtter og Flukes

Svømmeføtter av en spekkhogger er formet som padleårer og aktiverer hval svømme gjennom vannet og endre retning. Flipperne er like forelimbs av andre pattedyr, støttet av fem sifre. En voksen mann svømmeføtter kan nå en lengde på 6 fot og en bredde på 4 fot, men en kvinne voksen svømmeføtter er litt mindre. Hvalen hale har to store buede pads kalles flukes, mangler brusk eller bein. Flukes hjelpe hvalen navigere gjennom vann og også fungere som en naturlig bremsesystem, å hjelpe hvalen stopp og endre retning.

Kommunikasjon, atferd og aktiviteter

Spekkhoggere kommuniserer med hverandre gjennom lyder inkludert skrik og squeals. De har økt syn og hørsel og bruker en prosess kjent som Ekkolokalisering for å identifisere objekter under vann. En hval genererer en klikkelyd og venter ekko for å bestemme plasseringen av objekter i nærheten. Hvalen analyserer ekko lydbølge å lede sin vei gjennom vannet. Spekkhoggere tilbringer mye av deres dag reiser til ulike steder å lete etter mat, hvile etter en langjakt og sosialt samvær ved slapping sine haler og svømmeføtter sammen og hoppe inn og ut av vannet.