Hvordan vet tre varselsignaler på at hun er avsluttet forholdet med deg

June 18

Vil du vite hvordan du kan fortelle tre varselsignaler på at hun er om å avslutte forholdet med deg snart? Kvinner har en tendens til å gi av klare signaler som kjærlighet hun hadde du er nå død og hun er klar til å gå videre til neste mann. Hvis du finner at hun gir ut noen av disse tegnene trenger du å snakke med henne om hvordan hun føler så dere kan finne noen som ønsker å være med dere.

Instruksjoner

• Hun er bare for opptatt - når kjæresten din er for opptatt til å plukke opp telefonen når du ringer hun kanskje gir deg et hint som du bare ikke verdt tiden det tar å gå og svare telefonen. Eller hvis telefonen hennes er alltid av selv i helgene det er et klart tegn på at hun ikke ønsker å bry henne. Hvis hun alltid har planer som aldri tar du hun glemmer hendelser som betyr mye for deg.

• Fungerer Bored rundt deg - hvis du endelig få litt tid med henne og hun begynner å handle lei rundt deretter dens om tid du våknet og luktet kaffen som hun er ikke lenger glade for å være rundt deg. Også hvis hun prøver å finne andre folk å snakke med og knapt snakker til deg alle natt eller dag så tid for å gå videre til et nytt forhold.

• Hun vil slåss stadig - hvis kjæresten din begynner å slåss med deg oftere enn hun pleide det er et klart tegn på at hun ikke er fornøyd med deg mer. Hvis hun forlater huset etter kamper så hun kan ha noen andre på siden et sted, eller kan gå til klubber å prøve å koble opp med noen nye.