God telefon spill

August 7

God telefon spill

Snakker i telefonen er en vanlig måte å holde kontakten med venner og familie. Telefon spill lar langdistanse venner å bånd som de delta i en felles aktivitet. Mens det kan virke vanskelig å spille med noen ikke i samme rom, er her noen alternativer å velge mellom.

Online spill

Hvis begge personene på telefonen har en datamaskin med internettilgang, kan de spille online spill sammen. Interaktive spill kommer i en rekke typer inkluderer oppgaver, ordet spill og rollespill. Finne et nettsted som er vert for gratis spill du vil spille som Yahoo! Games (. games.yahoo.com). Telefonen partnere må hver satt opp en konto så de kan koble til ved hjelp av brukernavn på webområdet.

Støy gjetter spill

Å peke på en blyant på et skrivebord kan være en tydelig lyd til noen i rommet, men hørte over telefonen, kan det hende det mystiske. Spille en støy-gjette spill med vennen din telefon. Hver person tar svinger å lage en lyd med et objekt som er innen rekkevidde. Begrense forslag til et bestemt nummer eller tilby tips underveis. Ideer om potensielle ulyden objekter inkluderer en glidelås eller knaser papir.

20 spørsmål

Et spill av tradisjonelle 20 spørsmål blir noe mer utfordrende når de spilles på telefonen. Starte spillet med én person å velge et objekt i rommet. Den andre personen da begynner å stille spørsmål - starter med generelle spørsmål før du går på spesifikke spørsmål, i et forsøk på å gjette objektet. Alle spørsmål må mulig svaret "ja" eller "nei." Når personen gjetninger objektet riktig, er det hennes tur til å velge et objekt.

Trivia spørsmål

Trivia-spill er ideelle til å spille over telefonen fordi de ikke stoler på to personer å være i samme rom sammen. Du kan både velge å komme opp med egne spørsmål om et bestemt emne eller bruke standard spørsmål hvis du har samme kopi av et bestemt trivia spill som Trivial Pursuit (. hasbro.com/games/en_US/trivialpursuit/). Å spille, ta dreier leser spørsmål til hver andre mens de andre person svarene. Bruke svaralternativer gjør spillet litt enklere, mens åpent spørsmål legge en utfordrende delen. Bestemme seg for en person å notere før du begynner.