Hawaiian Flower midtpunktet ideer

May 12

Hawaiian Flower midtpunktet ideer

Gjøre en Hawaii-tema bryllup med tropiske centerpieces som fremkalle frodige, grønne plantelivet på Hawaii. Par blomster med lys, glass og selv sand og skjell å bringe vakre stranden i bryllupet. Om du holder bryllup i Hawaii eller Wisconsin, kan du opprette et Hawaiian utseende med riktig mat (luau), musikk og blomster, inkludert noen midtpunktet-ideer.

Sluppet løs med Lava

Lava planter fra Hawaii gjøre interessante og unike centerpieces for bryllupsmottakelser. De er spesielt passende for cocktail-stil mottakelser med mindre tabeller. Guzmania huron, samba eller vriesea carly bromeliad lava planter har flere tropiske blader og stramt, oppover-skyting fargerike blomster. De ordnes slik at de synes å komme ut av et stykke lava, eller du kan plassere dem i beholdere og dekker beholdere med mose lage mini tropiske vulkaner på tabellene. Disse centerpieces gjør gode gaver som kan gis til heldige gjest på hvert bord.

Legge en Lei

Lage centerpieces som gjestene kan bære hjem. Lå en lei på midten av hver tabell og lage en enkel stearinlys midtpunktet i den. Velg en glass vase som er plassen eller oval og plassere votive stearinlys inni. Dryss noen skjell og løs orkideer rundt lyset i lei. Velg fra en rekke leis å finne en som passer din stil og bryllupstema. Velg en tradisjonell orkidé eller dendrobium lei eller utstyre hver tabell med en mindre vanlige maile eller ti blad lei.

Enkel tang

En særegen midtpunktet som bringer havet til bryllupsfeiring er en enkel kombinasjon av tang og stearinlys. Angi en hvit pilar stearinlys i et klart glass orkanen vase. Vikle tynn tråder hav gress rundt vasen slik at det ligner en frodig fuglerede slags. Sted orkideer eller ti blader i havet gresset å legge til farge og en tropisk hage touch centerpieces.

Fugl av paradis

Ingenting sier Hawaii som en midtpunktet med fugl av paradis blomster. Disse vakre oransje, lilla og gult blomstrer ligne tropiske fugler spratt ut av en frodig jungel. Opprette en enkel ring av blomster alternerende mellom fugler av paradis, orkideer og gule daises rundt en vase laget av bambus pinner. Har pilar lys stige ut fra toppen av bambus vaser for en elegant, tropiske utseende.