Hva kan en Person gjøre for et barn med usikkerhet?

May 15

Hva kan en Person gjøre for et barn med usikkerhet?

Det er ikke uvanlig at et barn føler usikkert i en verden der voksne rundt henne er rushing gjennom travle hverdagen. Barn trenger mye emosjonell støtte, og når de føler deg usikker, foreldre kan hjelpe ved minner dem hvor mye de er elsket. Men ord vanligvis ikke nok til å bygge et barns følelsesmessige sikkerhet. Du må vise barna gjennom dine handlinger hvor mye du elsker dem.

Etablere faste rutiner

Barn trenger konsekvens og forutsigbarhet i livet for å føle følelsesmessig sikker. Dr. Laura Markham, foreldre ekspert og grunnlegger redaktør av Aha! -Parenting.com, påpeker at en vanlig daglig rutine gir barn en følelse av sikkerhet fordi som voksne, barn frykter ukjent. Å vite hva du kan forvente hjelper barn trygg som uventede endringer kan gjøre dem føle seg engstelige og mindre stand til å takle vanskelige situasjoner når de oppstår. Rutiner også gi barna en følelse av kontroll. Et barn som er sikkert om hva som skal skje er kunne konsentrere seg om hva som skjer i øyeblikket.

Øke tilliten

Sunn selvtillit er en vesentlig komponent av barns total velvære, fordi hvordan barn føler seg påvirker hvordan de oppfører seg, notater AskDrSears.com. Det er viktig for foreldre å være klar over sin egen selv-konseptet som barnets følelse av verdt er sterkt assosiert med hvordan en mor ser seg selv, spesielt i de tidlige årene. Barna kan forstand en forelder ulykkelighet og de seg skylden ofte for dette. Derfor de kan føle seg usikre. KidsHealth sier at bygge din egen selvtillit gir barnet en positiv rollemodell for gjenspeile slik at hun vil utvikle mer selvtillit seg.

Håndtere Stress

Evnen til å håndtere stress hjelper barn føler seg lykkeligere og sikrere. En 2012 American Academy of Pediatrics rapporten bemerker at gratis spill har en avgjørende rolle i å hjelpe barn håndtere stress. Faktisk, når familier ikke delta i nok fritidsaktiviteter sammen, kan det faktisk forårsake stress i barna. Som de spiller og samhandle med familiemedlemmer og sine miljøer, utvikle barn en følelse av tilhørighet som gjør dem føle seg tryggere og sikrere. Rapporten AAP foreslår at mens det er viktig å oppmuntre barna til å fullt utvikle sitt potensial, slik at de fritid og ikke skyve dem langt utenfor sin komfort sone hjelper dem bli mer fleksible og bedre i stand til å takle stress.

Etablere familietradisjoner

Familie ritualer og tradisjoner å etablere et barns. TV-personlighet og livet strateg Dr. Phil McGraw antyder familier feire merkedager og hendelser sammen. Vanlig ritualer som lese historier hver kveld eller deltar på ukentlige gudstjenester sammen kan bare jord. Tradisjoner og ritualer er en integrert del av familielivet som de gir både barn og voksne en følelse av forutsigbarhet og stabilitet, spesielt i tider med forandring. Følelse av tilhørighet forbundet med tradisjoner som bryllup, bursdagsselskap, ferie sammenkomster, eksamen parter, familien piknik eller søndagsmiddagen hjelper barna føle deg sikker i sin verden.