Som er større en Croc eller en Alligator?

May 2

Som er større en Croc eller en Alligator?

Krokodiller er større i gjennomsnitt enn alligatorer, men bestemt arter av disse reptiler varierer i størrelse. Det finnes mange flere arter av krokodiller i forhold til de to typene alligatorer. Nord-Amerika, spesielt de sørlige områdene, har populasjoner av både alligatorer og krokodiller; både nå lignende lengder.

Amerikanske arter

I Nord-Amerika er amerikanske alligator den største av krypdyr, ifølge "National Audubon Society feltet Guide til reptiler og amfibier." Alligatorer vokse til lengder mellom 10 og 15 fot, med det lengste registrert, inkludert lengden på halen, nå forbi 19 føtter. American krokodille, et mye sjeldnere arter i Nord-Amerika, vokser mellom 7 og 15 fot, men mangler meste alligatorer funksjonen. Alligatorer kan veie opptil 1000 £.

Kinesisk Alligator

Den bare andre art av alligatoren er kinesisk alligator, en art som er sjeldne i naturen. Fange og vill eksemplarer av kinesisk alligator sjelden overstiger 6 1/2 fot lang. Kinesisk alligator mangler vekten av sin amerikanske fetter, med den gjennomsnittlige enkeltperson veier mindre enn 100 pund.

Store Crocs

Den største arten av krokodille i verden er den saltvann krokodillen. Prøver så lenge 21 fot finnes, nå veier over 2000 lbs. En annen stor krokodille arter er Orinoco krokodille, en art av nordlige Sør-Amerika som visstnok nådd størrelser på nesten 23 fot når dyret var mer rikelig, ifølge Crocodilian nettstedet, men nå gjennomsnitt ca 16 fot lang. Nilen krokodille, med en rekkevidde over store deler av Afrika, gjennomsnitt rundt 16 1/2 fot i lengde.

Mindre Crocs

Blant de mindre typene krokodille er arter slank snouted krokodille i Afrika, en reptil gjennomsnitt ca 8 fot lang. Australsk Ferskvann krokodiller vokse til å være ca 9 1/2 fot lang. Den minste av krokodiller er afrikanske dverg krokodille, med den lengste blir bare litt større enn 6 fot lang.