Hvordan finne sjeldne elementer i "The Sims middelalderen"

April 25

I "The Sims middelalderen," brukes sjeldne elementer til å utforme høyt nivå potions, våpen og rustninger. Noen sjeldne elementer kan kjøpes i landsbyen shoppe eller ved handel med andre territorier. Men de fleste gis kun under tilfeldige hendelser, som er hvorfor du trenger å vite hvor å utløse dem. Selvfølgelig, fører forårsaker en tilfeldig hendelse ikke alltid til oppkjøpet av en sjelden element.

Instruksjoner

• Søke ulike områder med lege, spion, veiviseren eller smed, som å avdekke sjeldne urter og mineraler. Holde oversikt over hvor du finne ulike elementer, siden de vil være på samme sted for hvert rike. Veiviseren er bare helt kunne oppdage og høste både mineraler og urter. Andre helter kan oppdage og høste villblomster, så bruk dem tidlig i spillet for å identifisere blomster.

• Ta en spasertur i skogen ved å klikke på skog-skilt. Dette alternativet er tilgjengelig for hvert tegn uavhengig av deres egenskaper. Du er mer sannsynlig å få tilfeldige hendelser hvis simmenes fokus måleren er svært høy. Hvis du ikke får en hendelse på første forsøk, Gjenta kommandoen.

• Handle i landsbyen shoppe. Sjeldne elementer kan tilfeldig komme opp for salg det. Kjøpe tilgjengelig sjeldne elementer som du vil, selv om du ikke spiller karakteren som kan bruke den. Deretter kan du dra og slippe elementet til tegnet som trenger den. Neste gang du spiller et oppdrag med den karakteren, vil han ha det i hans inventar.

Reiser til og fra landsbyen shoppe kan også utløse tilfeldige hendelser, vanligvis ber deg om å kjøpe elementer. Disse elementene er sjeldne, utmerket kjøp eller stjålet (resulterer i en tur til aksjer). Generelt, hvis du har penger, gå videre og kjøpe varen. Du kan alltid selge den hvis det viser seg for å være noe du allerede har kjøpt.

• Patruljerer veiene. Patruljerer kan bare gjøres av monarch, knight og spion. Det er en fin måte å tjene erfaringspoeng og øke lojaliteten til ulike territorier. Patruljerer kan gjøres på havet ved å klikke på skipet. Veier kan være patruljert ved å klikke landsbyen eller skog Merkepel. Du kan også patruljere skogen ved å klikke på skogen.

• Sende Sim på et eventyr, hvis ditt Sim har eventyrlystne trekk. Eventyr kan gjøres i skogen eller på de syv hav. En god eventyr vil gi Sim et løft i fokus, selv om det ikke resulterer i en tilfeldig hendelse.

• Hoppe ned i avgrunnen av dom i sonen dom. Siden det er en mulighet du ikke kunne overleve, er det best å lagre spillet før du gjør dette. Skal du overleve, det er en liten sjanse for en tilfeldig hendelse oppstår. Hvis du ikke får en tilfeldig hendelse, får fortsatt Sim 200 erfaringspoeng for problemer han.

• Handel med tilhørende territorier. For å handle med et område, må du først blir alliert med den. To av territoriene blir tilgjengelig når SIM-kortet har reist til dem, bruke maps kjøpt i landsbyen shoppe. Andre områder bli tilgjengelig som øker din berømmelse. Det koster 10 ressurspoeng for å gjøre et territorium som en alliert. For å annektere dem, må et oppdrag fullføres. Når et område er annektert, handel din kjøpmann med dem ved å sette elementer i skipets hold og sende dem til territorium.

Tips og advarsler

  • Kjøpe kart i landsbyen shoppe, tilgang til nye territorier.