Kabel trekke prosedyrer

April 10

Den mest hensiktsmessige prosedyren for å trekke kabelen gjennom en kanal, eller raceway, avhenger av kabel og avstanden som det må trekkes. Manuell rykk, på en fisk eller tegne tape, kan vanligvis oppnås med wire til AWG (American Wire måling) nr 6 over avstander på 50 fot eller mindre; tykkere wire eller lengre avstander kan kreve makt utstyr.

Fisk Tape

Fisk tape består vanligvis av ¼-tommers eller 1/8-tommers, våren stål. De siste få inches kan bøyes tilbake for å danne en trekke øyet og tape tredd gjennom en kanal, koblet til en kabel og dro tilbake den andre veien.

Manuell vinsj

Eventuelt kabelen kan bli trukket med en manuell vinsj. Manuell vinsjer har vanligvis en liten tromme av fleksible stål kabel, som er i stand til å trekke flere hundre pounds.

Mus

En annen prosedyre for å trekke kabelen innebærer en liten svamp, kjent som en mus, som er knyttet til en fin plast streng og sugd eller blåses kanal bruker et vakuum eller lufttrykket. Denne fremgangsmåten brukes vanligvis for å trekke kabelen i lengre kanal eller tunnelbane kanaler.