Moro hjernen Arcade spill for barn

January 17

Spill har blitt et populært medium som kan mer enn bare underholde. Utviklere har begynt å lage spill som bidra til å utvikle de samme pedagogiske ferdighetene som studenter er lært på skolen. Online tilbydere som FunBrain.com lage spill for studenter og lærere forbedre arbeidet i klasserommet.

FunBrain

FunBrain er et nettsted opprettet av familie utdanning nettverk som debuterte i 1992 og tilbyr nedlastbare spill som lærer en rekke emner. Alle disse spillene er gratis og løse alle aldersgrupper, starter på 6 år gammel og arbeider gjennom 12 klasse.

Typer spill

FunBrain spill dekker mange fag, inkludert matematikk, historie, naturfag, musikk, språk kunst, geografi og kunst. For eksempel lærer "Math bil Racing" Enkel addisjon, subtraksjon, multiplikasjon og divisjon ferdigheter. Som barn riktig spørsmål, drives sin bil mot mållinjen. "Hjernen bolle" er et annet spill som er basert på kunnskap-bollen stil konkurranser.

Du kan spille spill basert på oppgaver som sudoku, labyrinter eller idretter som racing og baseball. Som barnet har fullført spillet, utvikler han ferdigheter knyttet til en bestemt skole emne, for eksempel matematiske eller lesing. Systemet lærer også barn de korrekte svarene når de gjør feil.

FunBrain tilbyr også spill for enkel underholdning, som "Poptropica," som er en fin avveksling fra Skolefag spill.

Lærere og foreldre

FunBrain også kan brukes som et læremiddel i klasserom og gir eksempel spørreleker for lærere å bruke. Lærere kan registrere motta tips og oppdateringer på nye spill å hjelpe elevene vokser. Foreldre kan også abonnere på e-postoppdateringer.