Hvordan å henge Bear-bevis spillet Feeders

August 2

Bjørn er vanlige skadedyr på mange områder fordi de spiser nesten alt. Deres styrke gir dem tilgang til et bredt utvalg av mat kilder, og holde dem ut av spillet matere kan være utfordrende. Henger spillet matere som ikke bære bevis kan utgjøre en fare for folk fordi matere tiltrekke bjørner. Det er imidlertid enkelt hvordan du kan hindre bjørner i å spise mat ment for andre dyr.

Instruksjoner

• Velg en spillet mater som leverer mat på tidsbestemte intervaller (selv tidsbestemt). Bjørn er mindre sannsynlig å ødelegge dette fordi tidsbestemt matere ikke gir konstant tilgang til mat.

• Bruk en solid hengende stang med en krok, som mange utendørs forsyning butikker selger. Det beste valget for en hengende stang er en som er selv staking. Disse har pigger på basen som gjør stenger mer stabilt når den plasseres i bakken. Hengende stangen bør være minst 12 fot lang, som vil plassere det utilgjengelig for de fleste bjørner.

• Grave et hull minst 4 fot dypt og begrave hengende stangens påler i bakken. Den dypere stangen er begravet, mer stabil og Bjørn-bevis det vil være. Tett pack smusset rundt bålet og riste stangen å teste den for stabilitet.

• Heng spillet materen fra kroken på hengende stangen. Kontroller at spillet materen kan lett bli slått av rallende hengende stangen.

Tips og advarsler

  • Naturlig fôring tomter er utmerket alternativer til tradisjonelle spillet matere. Dette gir dyrene en tomt som etterligner fôring naturen. Tomter fraråde Bjørn fordi de krever dyr å grave for mat og Bjørn foretrekker rask og enkel næringskilder.